.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Фен
    Град
    Горна Оряховица

Относно любовта

2 дена мислих и най накрая реших да пусна тема да събера малко информация от вас.

Та въпроса ми е следния: Вие как точно изпитвате любовта знам че неможе да се упише толкова лесно но ми е интересно вие долу горе как го чуствате в смисъл като мислите постоянно за дадения човек или как по точно...

Питам това защото аз или още немога да разбера кога обичам някое момиче или немога да се усетя че я обичам а си мисля че не е така и за това питам да разера кога според повечето от вас да кажа на даден човек обичам те и да знам че като го казвам не е прищявка щото ми била харесала или нещо такова

Сега имам връзка със едно момиче и.. някък си още немога да и кажа обичам те явно е заради това че от скоро ходим 1 месец но и след време пак тея чуства ще чуствам постоянно мисля за нея и тя не ми излиза от главата и страшно много ми харесва. Като я питах нея тя каза че още не ме обича но скоро... и нейните чуства били се увеличавали а аз мисля че мойте седят на някаква граница.

Незнам много съм объркан питах 1 момиче и тя неможа да ми обясни сега дано вие ми обясните долу горе за какво става дума.

Извинявам се че не изпозвам . , ! ? и такива във часовете по БЕЛ спах и явно бая се е отразило ама не ме бърка аз не пиша на прездента ами у форум

Повече от фен
    Град
    Луната
    За съжаление никой не може да ти каже кога да кажеш на някое момиче че го обичаш.Това трябва сам да осетиш и прецениш.Когато чувствата ти са достатачно силни ти сам ще разбереш че е дошъл момента в който да й кажеш "Обичам те".Само ти знаеш колко я обичаш и изобщо какво изпитваш към нея.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Определям, че съм влюбена когато витая в обалаците.. Не се концентрирам много много. Бе обюо взето нереална картинка.
    С него ли съм ми повдига адреналина, но след известно време нещатата стоят по разлчен начин. Опознавам човека който е с мен.
    Вече знаете всичко за себе си.. Чудя се дали изобщо изпитвам нужда от него, но когато се случи да се разделим за 3-4 дена поради това негово чудене и двамата разбрахме, че ние не сме просто двама влюбени, а се обичаме. Хора които не могат един без друг. Които се ценят, уважават.. Това за мене е много по ценно от едната тръпка - любовта.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Ще го усетиш със сърцето си като дойде момента,за теб явно още не е дошъл....има време...
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Ако наистина обичаш ,ще го разбереш. Няма как да се сбърка това чувство. Как да го опиша... просто сърцето само ще ти го каже
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Мега фен Аватара на koalka
    Е,не бързай-минал е само едни месец от вашата връзка.Това е хубаво,че не си и казал обичам те,при положение,че още не го изпитваш...защото има някои хора,които се залъгват и го казват просто ей така.Ами ще се опитам да ти опиша любовта,както аз я чувствам:прекрасно чувство,имаш чувството,че не можеш да дишаш без този човек,липсва ти адски много,аз и плача понякога,когато не е до мен.След срещата и 5 минути след това ми липсва адски много,свива ми се корема преди да го видя и мисълта,че ще го видя ме прави най-щастливият човек на света.Искаш да си с него,да му дадеш колкото се може повече целувки и прегръдки и т.н.Това е накратко. Описвам ти какво аз чувствам.Всеки човек може би може да чувства любовта по различен начин.В момента съм лудо влюбена.

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Слушай сърцето си то ще ти даде най-добрия съвет
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ъм,при всички е различно,разбираш ли..
    няма как точно да ти дадем определение дали си влюбен или не,тфа се усеща от вътре
    всеки усеща любовта по различен начин.. някои я изрязяват в това,че мислят непрекъснато за него/нея и за нищо друго,като го/я видят изтръпват,искат да прекарват повече време с него/нея..
    други пък когато усещат липсата му/й и се побъркват без нея/него..
    всичко това са признаци на любов.. а и за един месец не е задължително да си лудо влюбен =) понякога става спонтанно,понякога с времето.. не насилвай нещата
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от piska_
    Слушай сърцето си то ще ти даде най-добрия съвет

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Много съм ви благодарен че ме разбрахте както трябва и ми написахте вие как го чуствате аз го исках за нещо като шаблон да мога да разбера дали някога ще почуствам и аз такива работи Чак зех да си мисля че немога да обичам

Обаче проблема е че не се чуствам толкова влюбен и такива сигурно щотот връзката ни е...... малко гадна понеже сестра и има много против мен ииии тя е заета със даскалото неможем да се виждаме всеки ден но въпреки това още я искам и няма да се откажа от нея

И на тези влюбените пожелавам винаги да сте така и дълго време да сте влюбени във тези хора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си