.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Uroci HELP

Uroci HELP

Problema e slednia: Az sum otli4nik i sam 7-mi klas na6te me zapisaxa na uroci v CMG no az ne iskam da xoda no te dadoxa stotici levove i se 4uvstvam vinoven i xoda po prinuda 6toto ina4e 6e se razo4arovat ot men PLS daite mi savet
    Дъ бест аватар от галерията

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

Guest
    щом не го учиш по твое желание нищо няма да стане по добре им кажи докатоп е време

копче
    Guest
    Родителите ти искат най-доброто за теб.
    А ти защо не искаш да ходиш на уроци - мислиш, че ще се справиш сам, не искаш да кандидатстваш, не ти харесва преподаването...? Все има някаква причина.

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Желание ти трябва...без него нищо няма да стане.Ако го нямаш,не се и опитвай даже.Просто няма смисъл.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Дори и да си отличник, на изпитите ти трябват повече знания от тези, които можеш да придобиеш в училище. Все пак тази година ще кандидатстваш и родителите ти искат да влезеш в добро училище. Наложи си да поучиш повече тая година, иначе ще ти е трудно. Успех!

Фен
    Град
    burgas
    I az sam 7-mi klasi na6te me zapisaha na uroci predi edna sedmica (po matematika) I az si hodq poneje az sam s nqkolko 4oveka v grupa i mi e zabavno.Zapoznah se s novi hora a pak i u4itelkata e gotina vapreki 4e ni dava edin ton zada4i!Moq savet e da hodi6 za6toto parvo 6te ima6 pove4e samo4uvstvie v 4asovete v u4ili6te,vtoro 6te dobie6 mnogo znaniq izvan u4ili6te,treto 6te si edna kra4ka pred drugite za da vleze6 v elitna gimnaziq
    Az sam na plaja,a ti kade si?
    Az sam sama,a ti sam li si?
    Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
    Az se bazikam ,a ti varza li se?????

Аз така в трети клас ходех на волейбол,по принуда.Обаче родителите ти наистина просто искат да успееш в даскало и изобщо в живота,но ако наистина не искаш да ходиш никой не трябва да те кара насила!
    Виж сега ,ако има начин стотиците левове да си ги върнат,демек ако са платили за напред и им ги върнат...колкото и да са разочаровани ще им обясниш ,че не ти е приятно,че не искаш да ходиш ,ще поговориш с тях...обаче само намеквай,те сами ще ти предложат да те отпишат щом не ти харесва...ако не направо им кажи-Не ми се ходи!пък каквото ще да става-тва си е твоя живот!Сам решаваш,или греша?
    Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Нямаш друг вариянт пич.6ти,7ми и 12ти клас са най-важните,така че трябва да учиш.Правят го за твоето добро и за твоето бъдеще.И ти би трябвало да се замислиш какъв искаш да станеш,ако не учиш сега?Просто доникъде няма да стигнеш.Старай се да правиш всичко не като задължение,а като удоволствие,така ще ти е по-лесно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си