- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ...Ако знаех...
..................................
...........може би,когато го писаx това, имаше някакъв смисъл..но сега вече няма ...благодаря на всички за мненията и за това,че го прочетохте.....((((((
f@nt@zi@
хубаво е. радвай се, че това не ти се случва наистина, защото ужасно много боли![]()
хах това ми се случи,точно заради това знам колко е гадно и колко боли,повярвай на никого не го пожелавам....((
![]()
f@nt@zi@
Хареса Ми !![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
супер е,браво на теб =D>
мацко надявам се повече никога да не го преживяваш това,дано ти се случват само хубави неща и да пишеш весели неща,целувки![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Mnogo e hubavo,ama dokato go 4etoh i ne6to otvatre mi trepna!Ina4e e perfektno!
Много не нежно, браво![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Много е хубаво. Съжалявам само, че ти се е случило.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
opredeleno e mnogo hubavo....
Наистина си го написала много хубаво много ми хареса.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
прекрасно е!![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
благодаря на всички за мненията,радвам се,че ви е харесало=)
f@nt@zi@
kefi me
Страхотно е... Ще ти кажа само едно: "Не плачи, че нещо свършва! Усмихни се, че нещо ти се е случило!"
Толкова е яко ,направо ме разчувства![]()
Цвети,какво да ти кажа...нямам думи,хах не случваме на момчета деа и тва е....Ама поне това разкрива таланта ти хахах
,страхотно е бебз{{{{}}}}!!
Невероятно е! Знам точно какво изпитваш... Браво за това, че си успялада зразиш чувствата си по този начин!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Впечетляващо, пленяващо , наситено с чувсва!Красота блика от това , което си написала, ала причината -БОЛИ!Нека , награда да получиш ти и ЩАСТИЕТО отново да те сполети!
хубаво е, но според мен не трябва да се депресираш чак толкова
щом не сте заедно, значи има някаква причина това да е така, нищо не става случайно
сега може да ти е зле, но покъсно най-вероятно ще осъзнаеш, че така е било по-добре![]()
опитай се да не приемаш нещата толкова на вътре.. в крайна сметка всичко е пред теб и едно разочарование не слага край на всичко за напред, ще имаш и още по-хубави моменти от тези![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
mn e qko =D> =D>