- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да му подаря?
мисля че е този месец...дори не съм сигурна,но приятеля ми има имен ден ...а ...хммм изобщо не ме бива в правенето на подаръци...за това искам вашето мнение.Какво да е?Аз съм на 21 а той е 22..хммм хееелп!!!!![]()
mi zavisi po kvo si pada toi!moq e vmania4en po 4asovnici!opitai s nekuv gotin 4asovnik!de da znam ma sa ne moga da se setq ne6to originalno!
I’m on the outside I’m looking in, I can see through you, see your true colors, cause inside you’re ugly, you’re Ugly like me, I can see through you, see to the real you...
Хавлиен потник и литър бира.Първоначално написано от She-Devil
![]()
подари му нещо малко,но със сантиментална стойност.От сърце!!!
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Подари му нещо малко,изтъркано и банално като например ваша снимка в рамка,някакво сувенирче с любовно послание-за имен ден ще свършат работа,все пак не е кой знае колко важен празник.
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
...
Ваша снимка с послание наистина ми допада като идея. Също така и парфюм. Но ти би трябвало да го познаваш най-добре и да знаеш какво ще му допадне.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първо да беше казала колко пари си отделила. Тва с часовника е идея ако смяташ да портошиш 1000 бимбарици. Ако смяташ да се отървеш с 50-60 лева друго освен мъжки аромат не виждам кво може. Дрехи не му зимай, много ми става гадно като момиче ми подари няква блузка където нито е мой стил нито ми става и тн.. а пък не мога да не я облека. В тоя диапазон може евентуално някакъв сувенир - аз лично бих се изкефил на някъв готин нож. И изгравиран при бижутер там с послание тва онова ауу супер... Ако си пада по коли може няква количка "Бураго", шапка ферари (ако е Ф1 фен)
Тва с снимката е зверски тъпа и плоска шега ако питате мене. Ако нямаш много пари както и предполагам просто му вземи един дезодорант и афтършейв комплект (адидас примерно) и гледай да компенсираш с много обич. Той ще те разбере, мъжете не сме материалистични копеленца като вас кръвопийци.
2т. системно
бе то ти си тъп не пискай там.Добре,че не всички мъже са такива.Първоначално написано от Amayo
Това със снимката е яко ако сте близки.Това наистина не е голям празник за да даде6 много пари.Може да му направи6 диск с песни.или да му нарисува6 нещо с текстилни бои на тениска![]()
Зависи !За всеки човек е различно.Довери се на интуицията си.Все нщо ще измислиш.Мен , ако питаш ТИ си най-големият му подарък!!!![]()
Нещо не те разбрах, какъв съм билПървоначално написано от Jamalska
?
2т. системно