- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ne moga da spra....
Oh,...i predi sam pisala,4e ne moga da spra da go obi4am i predi sam pitala kak da go zabravq...,No nemoga prosto ....Toi e ot moq klas,predi hodehme i sme razdeleni ot meseci..no prosto e yjasno gadno.....NEmoga da go zabravq eeeee :~~~~{{{{{{.........No toi ve4e si ima gaje ne moga i da my kaja 4e o6te go obi4a i 4e 6te go obi4am cQl jivot,...Prosto zastanala sam na edno mqsto i ne moga da mradna ot tam...Neznam kakwo da naprawq,....Mnogo mi e slojno mnogo mi e trydno....HELP!!!!
I ne samo na tebe.. Veche sedmica nqkyde moq pich si ima druga.. Vseki Boji den v mene kreshtqt dva glasa "Iskam da go vidq" (zashtoto shte umra ako ne vidq usmivkata mu..blqsaka v ochite mu..ako ne go dokosna..) i "Ne iskam da go vijdam" (zashtoto znam che toi shte byde s neq.. shte q pregryshta .. shte q celuva..) Trudno e znam! No jivota prodyljava.. Edno momche (dori tozi koito obichash) ne moje da te nakara da zagyrbish vsichko drugo.. toi e prosto edin ot vsichki.. edin ot tylpata.. q se obyrni i vij kolko drugi zaslujavat da gi gledash v ochite..
P.S. I nikoga ne pozvolqvai da te sybori tfa chuvstvo - bolkata..
лошо това значи че си се влюбила до уши в него много трудно ще можеш да го забравиш повярвай ми.той за тебе е нещо като първата любов която ти истински обичаш и неможеш да забравиш,проблема е че няма и лекарство за това дори да срещеш друго момче в твоя живот, ти пак ще се сещаш за него.
Znam,ZnamПървоначално написано от mercedes_bentz
![]()
![]()
може би ако не бяхте в един клас щеше да ти е по лесно,но в тази ситуация си нямам и на идея какво да те посъветвам,може скоро да срешнеш друго момче,не се отчайвай!
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
след всяка буря изгрява слънце. дори когато мислиш, че вече си тотално отчаяна и не виждаш изход, точно тогава щастието ще ти се усмихне![]()
10xПървоначално написано от anito.sl
UBII GO![]()
![]()
Дъ бест аватар от галерията
Виж,доста е трудно при положение,че го обичаш и се виждате всеки ден да го забравиш лесно.Трябва наистина да нямаш чувства.Но трябвада приемеш факта и да се примириш,че той може би няма да е отново със теб.Казваш,че цял живот ще го обичаш-това е доста силна дума.Не можеш да го забравиш няколко месеца,но изчакай и ще видиш какво ще стане след година,две или може би три.Може и да си го забравила,а може и да не си.
Axaxa..Dobre.......I twa mi e minawalo prez ymAПървоначално написано от KoRn
![]()
Първоначално написано от Lost_Kiss{}
![]()
da,ama posle 6te sujalqva6...
E da Zn....Ama ako be6e tolkos lesno 6tqh da go naragam s nija,4e i nqkolko pati,...ama znam 4e nqma da go zaboli tolkowa kolkoto mene me boliПървоначално написано от ~^~SuPeRSlaDkA~^~
na edno mqsto si..ti go kaza...dobre a zamislqla li si se zashto e taka? nqma nevuzmojni neshta...ima prosto neshta,koito ne iskame da napravim...e ti mai ne iskash da go zabravish![]()