- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- много тъпа ситуация
В много тъпо положение съмНа 16 съм и имам гадже(ходим вече 10 месеца),той ми е съученик.Но напоследък усещам че нямам същите чувства към него,вече не го обичам така както преди.Харесвам един друг съученик.Другият говори с мен само ако аз го заговоря,но е мил.Харесва си едно друго момиче.Няма как да му призная чувствата си,той няма да прецака така приятеля си(моето гадже),а от друга страна не съм сигурна че искам да късам с гаджето си,но чувствата ми се промениха.Не искам да го наранявам,а и не искам да го загубя.Какво да правя???
Ами явно връзката ви се е изчерпала,ти нямаш чувства към него,а към приятеля му,но той пък харесва друга.Опитай се да забравиш приятеля му...а и според мен трябва да се резделиш със сегашното ти гадже.Щом си имала чувства към него,по-добре не го лъжи-раздели се с него.А относно приятеля му,да,доста ще е тъпо да тръгнете,а и той,както ти каза няма да се съгласи,а и си харесва момиче.По-добре нито един от двамата...просто няма смисъл.
nameri si drugo momche
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Къде да го намеря?Иначе е добра идея,но аз нямам талант да привличам момчета(дори не мога да се запозная с някой,защото незнам как).Първоначално написано от samotna
Чувствата никога не остават същите,те или се задълбочават или избледняват-преди време много близък мой приятел ми го каза и реших да го запомня![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Съгласна съм със strange__ . Явно в твоя случай чувствата не са се задълбочили, а точно обратно. По-добре ги остави и двамата, но скъсай с гаджето си по деликатен начин, все пак сте били заедно доста време![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ами щом вече разбираш, че чувствата ви не са същите няма смисъл да го заблуждаваш. По-добре му кажи какво изпитваш. Може да го заболи, но е по-добре да си искрена с него, а не да го лъжеш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Знам какво е да чувстваш, че връзката ви се е изчерпала, но тоя период ще мине.
Приятеля ми също като дебе си мислише, че не изпитва нищо към мен преди 6 месеца, но седя без мен 4 дни и не издържа. ОТ тогава насам не се е усъмнил в чувствата си. Аз му простих, че ме нарани, но не знаеш дали твоята половинка ще ти прости (ако ти след това решиш, че го обичаш) при допуснето на такава грешка.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.