- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вижте...Ужасно е !!!
http://bebetata-ne.hit.bg/
Темата не е за този раздел,нооооо плс вижте кво правят с горките бебета![]()
![]()
![]()
Пускам темата в двата най-големи раздели...този и "Музика и ТВ" защото смятам,че на такова нещо трябва да се обърне внимание...
П.С. ТОва са извратени хора...![]()
![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Ужас!
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Нещо няма смисъл от този линк. В България няма такова нещо, а дори да има някъде по света, това са много редки случаи. Отгоре на всичко има правописни грешки и т.н.
Тъпо е и ми се вижда прекалено измислено. Сега ще стане както с тюлените ще има 5000000 теми.
Ето и тук => http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=54603 я има темата...
И както там така и тук, ще кажа, че не ми се вярва това да е истина.
Ама хич дори. Верно, че се размножават твърде много и не им е позволено да имат 2 деца.. ако родят второ им го зимат, но на дали свършва в казана![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ми к'во като е човек? Се е месо...
Е...съжалявам за темата тогава.Модераторите може да я заключат![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Господи...как могат да правят такова нещо?Тези хора имат ли сърце?Не.
omfg..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ужас!!!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Vie ludite li ste we?!Kak li pa ne 6te se qdat 4ove6ki deca!!!![]()
![]()
I kvo koemntirate kato 4e li naistina e stanalo!Moje i da ne se se6tate no tova e leko podsudimo ili vednaga osuditelno i nema zna4enie dali e v Kitai ili v zapadnite strani ili v Afrika pak ne e pozvoleno.A te 4ak sa pravili i snimki kak gotvqt i qdat...Recepti kak da si go sgotvi6 nema li
![]()
?Nekoi si e nemal rabota i se e zanimaval s gluposti i sega vsi4ki 'Ujas!' 'omfg' i t.n.Vzemete se u ruce be hora!
![]()
qKO OT KADE DA SI KUPA KONSERVA![]()
Дъ бест аватар от галерията
MMMMM BEBETA VKUSNO![]()
съжалявам ,аз след втората картинка ,се отказах...нямам думи просто!![]()
Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974
Ужас.Това е не 4овешко!!!
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Блякх..![]()
Тея китайци са бахти хората...
1-во затваряха малките сладки котета в буркани,биеха им инжекций и кфо ли не още а сега..и бебета взели да ядат!! Бла![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
Ако простотията можеше да лети, тоя форум щеше да бъде летище...![]()
На тия кретени дето са отговорили с 'леле ужас' искам да кажа следното :
Снимките са доста тенденциозни щото :
- Снимка номер едно няма нищо общо с 'яденето на бебета'
- Снимка номер две си е 100% истинска, тоя китаец/японец си похапваше бебета и преди време много раздухваха за него. Факт е, че ги е ял вече мъртви. Това не значи, че яденето на бебета е практика. А и през втората световна Японците са се изяждали един друг.
- Снимка номер три КОЙ ИДИОТ РЕШИ, ЧЕ В ТИЯ БУРКАНИ ИМА БЕБЕШКИ МОЗЪК ?!В магазина продават и телешки и агнешки и двата на вид са досущ като човешкия.
- Снимка номер четири е АУТОПСИЯ а не ТРАНЖИРАНЕ, КРЕТЕНИ ТАКИВА.![]()
А за автора -- Зле си, ама няма да се оправиш.![]()
И понеже виждам, че сте като цацки и се ловите и на обратното на бастуна, а и по повод другата кретения с тюлените, ето ви една новина :
ХОРАТА ЯДАТ ОХЛЮВИ !!!![]()
Според вас Gary /Охлюва домашен любимец на Sponjebob Squarepants./ заслужава ли да свърши в чинията на някой човек ?![]()
ТОВА Е УЖАСНО![]()
![]()
mmm ot kade da si kupa BEBE V BURKAN storixa mi se vkusni![]()
ne e ujasno a VKUSNO![]()
![]()
tova e nai-gnusnoto gadno i otvratiteno ne6to koeto sum vijdala tova e ne6to naistina ne4ove6ko!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Леле чуда се как може да има такива хора?!Ебаси тия са ненормално гадни да правят това с горките бебета!!!!
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Това е адски измислено онова дет го яде тоя не е дете.. ми е нещо друго наподобяващо такова може би заек де да знам а тва дето го режат са някакви лекари които правят аутопсия.. а в магазина много ме съмнява че ще продават човешки мозъци бати простотията .. ако има такиа дето вярват на тия глупости направо падам
Eventful past is everclear.