- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- момчета, какво бихте искали...
Хващал съм, да. АК-47, производство 1966 година. Номер да казвам ли? Бре, голям geek си бил ти на тема оръжия. Както и да е.
Аз съм БЪЛГАРЧЕ, като си толкова зарибен, вземи се поинтересувай малко, после пиши бисерите.
Фащал си ти. Колко фрага направи![]()
?
2т. системно
Хе-хе, хора, кефите ме, незнам за другите но аз почти не мисля за секс, но за момче, което не мисли не съм чувалаПървоначално написано от machoka
, много интересни идейки ми дадохте, обаче автомати едва ли ще мога да си позволя, пък и на някой може да му хрумне идеята да го донесе в училище и да изпотрепе даскалите(ей така като го казах не е лоша идеята
)
![]()
![]()
Животът е мечта, която ние мечтаем!
Appel iPod Video 30GB Black
Creative ZEN Video 30GB Black
Jordan xxi (бяло, червено и черно)
Билети за All Stars Weekend
Извинявайте за двете теми, нещо съм се объркала, сори!![]()
![]()
Животът е мечта, която ние мечтаем!
Темичката я бива. Ами да ви кажа, нещо хубаво и от сърце, ако пък е от любимия човек цена няма.
Боксерки, обути на плюшено мече ( някой го беше написал тука във форума, много ми харесанадявам се някой да се сети да ми го подари точно това
)
Някога е било истински боен Калашник, но след като го бракуват вместо да отива в небитието се "обезопасява" ( цевта е пробита, иначе си има всички други чарколяци ), "освежава се", за да изглежда като нов, и се продава свободно. Не знам обаче дали може да се разглобява, дали предпазителя може да сваля...Първоначално написано от exploitedteen
Има и специално направени реплики, но едва ли се намират в БГ.
Общо взето става да си го закачиш на стената или да направиш 2-3 снимки, за хора с излишни пари. Иначе за подарък, оригинално е.![]()
Тройката фигурира ли като вариант?![]()
шегувам се.. просто не прочетох другите страници и нз дали някой не го е писал![]()
ами аз лично бих се зарадвал на много неща.. по лесно ще ми е да кажа какво мразя да получавам... ДРЕХИ например. супер гадно ми е още от малък някой като ми подари дрешка..нз що имам си мой вкус и мисля че е мн тъпо да се подаряват дрехи...
П.П. изключение: на един приятел му подарих прашки и вазелинест че тва не беше основния подарък, а базик
![]()
аз, аз, азПървоначално написано от niGGa
![]()
stra6na e ideqta! mnogo mi haresa..Първоначално написано от niGGa
mislq 4e po 6te se zaradva na tova otkolkoto na nqkakyv vid oryjie...