.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Фен
    Град
    Pico-Union District
    Хващал съм, да. АК-47, производство 1966 година. Номер да казвам ли? Бре, голям geek си бил ти на тема оръжия. Както и да е.
    Аз съм БЪЛГАРЧЕ, като си толкова зарибен, вземи се поинтересувай малко, после пиши бисерите.

Супер фен
    Фащал си ти. Колко фрага направи ?
    2т. системно

Град
    долна махала:D
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
    Цитирай Първоначално написано от Gangsta_zone
    Среща с гаджето задължително, един див секс(бъзикам се) ааа ами може би няква щуротия от родъ на плочките дет пише разни глупости, дреха и мноооооо бира
    Момчета, вие само за секс ли мислите?
    Момичета, вие винаги ли се правите, че не мислите за секс по-често дори и от нас?
    Хе-хе, хора, кефите ме, незнам за другите но аз почти не мисля за секс, но за момче, което не мисли не съм чувала , много интересни идейки ми дадохте, обаче автомати едва ли ще мога да си позволя, пък и на някой може да му хрумне идеята да го донесе в училище и да изпотрепе даскалите(ей така като го казах не е лоша идеята )
    Животът е мечта, която ние мечтаем!

Appel iPod Video 30GB Black
    Creative ZEN Video 30GB Black
    Jordan xxi (бяло, червено и черно)
    Билети за All Stars Weekend

Град
    долна махала:D
    Извинявайте за двете теми, нещо съм се объркала, сори!
    Животът е мечта, която ние мечтаем!

Темичката я бива. Ами да ви кажа, нещо хубаво и от сърце, ако пък е от любимия човек цена няма.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Боксерки, обути на плюшено мече ( някой го беше написал тука във форума, много ми хареса надявам се някой да се сети да ми го подари точно това )

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от Psycho Realm
    ... каза човека, който никога не е хващал автомат. Но всички сте дупета : "Дайте ми калашника..."
    btw около 300-400 лева струва колекционерското копие на АКМ, който иска, да си взима един и да се кефи.
    я обясни какво е това, че ми стана интересно...
    Някога е било истински боен Калашник, но след като го бракуват вместо да отива в небитието се "обезопасява" ( цевта е пробита, иначе си има всички други чарколяци ), "освежава се", за да изглежда като нов, и се продава свободно. Не знам обаче дали може да се разглобява, дали предпазителя може да сваля...
    Има и специално направени реплики, но едва ли се намират в БГ.
    Общо взето става да си го закачиш на стената или да направиш 2-3 снимки, за хора с излишни пари. Иначе за подарък, оригинално е.

Фен
    Град
    Смолян
    Тройката фигурира ли като вариант?

шегувам се.. просто не прочетох другите страници и нз дали някой не го е писал

ами аз лично бих се зарадвал на много неща.. по лесно ще ми е да кажа какво мразя да получавам... ДРЕХИ например. супер гадно ми е още от малък някой като ми подари дрешка..нз що имам си мой вкус и мисля че е мн тъпо да се подаряват дрехи...

П.П. изключение: на един приятел му подарих прашки и вазелин ест че тва не беше основния подарък, а базик

Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Боксерки, обути на плюшено мече ( някой го беше написал тука във форума, много ми хареса надявам се някой да се сети да ми го подари точно това )
    аз, аз, аз

Повече от фен
    dream_dragon
    нещо хубаво и от сърце, ако пък е от любимия човек цена няма.

Фен
    Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    stra6na e ideqta! mnogo mi haresa..
    mislq 4e po 6te se zaradva na tova otkolkoto na nqkakyv vid oryjie...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си