- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас има ли вечна любов?
Вие как мислите по въпроса?Има ли вечна любов?Мислите ли,че може да я изпитвате?
П.С.Сори,ако темата се повтаря!
по-скоро ми се иска да има вечна любов, но надали наистина съществува!
ми честно казано аз вярвам в любовта,но не мисля че съществува вечна любов,мисля че на този свят няма нищо вечно и любовта също не е вечна
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
не обича истински този,който не обича завинаги
а истината е,че любов няма
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Според мен няма![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Определено и аз съм на това мнение.И това уважение,привързаност и т.н. остават единственото когато вече я няма страсттаПървоначално написано от No_LiMiTe^f
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
нищо не е вечно, а най-голямата причина, поради която мн често любовта изчезва, е че хората се променят, а следоветелно и желанията и интересите им, възгледите им, начина им на мислене и т.н... както и това, от което имат нужда![]()
няма човек който поне малко да не се променя през годините, а заедно с него и това, което иска и очаква от живота..следователно и любовта му не може да бъде вечна![]()
за това понякога мн обръщам внимание, когато някой каже "завинаги"замислям се дали тоя човек изобщо знае какво значи тва, че го използва толкова лекомислено
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Преди доста време имаше подобна тема и тогава дадох пример...Ще го дам отново.Познавам хора които на по 54-55 години все още си казват Мило..Слънце и т.н. а са женени от около 30 и няколко години...Гледат се с онзи мил поглед когато човек е влюбен и айде кажете ми как ще са влюбени повече от 30 години един в друг ако няма вечна любов.ЕМи всеки с мнението си това,че някой ви е разочаровал в любовта не значи,че няма вечно влюбени хора...Моето мнение е,че има..пък незнам..Всичко с времето си :P
П.С. Няма невъзможни неща![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Щом самият живот има край, какво остава за всичко, което ни се случва в него..?
Според мен няма вечна любов.. Но нищо не пречи да остане желанието на един човек да прекара живота си с друг дори и когато страстта угасне. Просто защото вижда, че този човек го уважава и е способен да му дава достатачно.
Любовта според мен протича в два е етапа. Първо е страстта, после уважението и навика да си с този човек.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
Когато силно вярваш,когато си щастлив,когато намериш човек,когото да обичаш повече от себе си,тогава живееш с надеждата,че я има,но когато изведнъж всичко това изчезне,надеждата рухва,защото на този свят вечни неща няма...колкото и да ни се иска да бъде такава любовта,тя остава вечна само в спомените...а даже и те с времето избледняват
((
f@nt@zi@
ами аз не бих казала 4е има ве4на любов - за мене тва са различни 4увства, които се развиват с времето и на тва хората казват ве4на любов - в на4алото тва е привли4ането, тръпката като видиш другия; след като си с "4овека на живота си" ве4е си щастлив, защото той е с теб, след тва като прекараш по-дълго време с него ( години, десетилетия) идва момента в които любовта може просто да из4езне и да не можеш да търпиш този 4овек с навиците му, защото просто са ти писнали, но може и да се привържеш към тези навици и да копнееш да ги виждаш, защото те ти вдъхват сигурност, напомнят ти за мн хубави моменти и накрая като станете баба и дядо идва момента в които другият ти е нужен, защото ве4е не можеш да се справиш сам, имаш физи4еската нужда от помощ - за мен тва ще е ве1ната любов, ако има такава - просто в един момент тя се превръща в приятелство, в привързаност и в хубави спомени......
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Няма нищо вечно...Чувствата избледняват постепенно, после остава само уважение и силна привързаност, но не и любов...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Лично за мен голямата любов съществува. Може би го казвам, защото в момента обичам и ми се искам тази любов да не свършва никога. Аз знам, че обичам истински и тази любов, която изпитвам в момента към този човек ще съществува винаги. Независимо дали сме заедно, какво сме преживели, дали се обичаме или не сме се виждали от години, знам че когато и да си спомня за този човек в сърцето ми ще гори пламъчето на любовта. Може да звучи странно, защото може би друг човек ще е този, с който ще прекарам остатъка от дните си, но този с който съм сега е единственият, който няма да забравя и ще обичам вечно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
na tozi svqt nqma ni6to ve4no . vsqko ne6to si ima na4alo i krai ....
dori i liubovta ne e ve4na kolkoto i da ni se iska
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Явно много малко хора мислят,че има вечна любов,което наистина е жалко!Какво ако някога се ожените или омъжите след време няма да обичате жена си/мъжа си?Много ми е странно.
има ама още никой не я е открил
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
Е да има истинска любов,но дали е вечна....едва ли.....сичко с времето се променя и всяка тръпка отминава малко по малко
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
хахаха..Аз се чудя има ли любов, а ти ми говориш за вечна любов...Ми да ти кажа май няма такова понятие![]()
между любовта и обичта има голяма разлика мила коалка,искам да кажа,че ще обичаш жена си/мъжът си,но то не е едно и също.![]()
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Да,различини са,но би ли отговорила на въпроса,а не да се заяждаш?Ок,според теб има ли вечна любов?И каква е разликата да обичаш мъжа си и да изпитваш любов към него?Първоначално написано от samotna
Истинска любов има. Има и вечна любов. Любовта не изчезва - тя се изменя. Не бъркайте любовта със страстта. Истинска любов има...
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Уфф ... този въпрос може и да бъде болезнен.
Честно казано , иска ми се да има.. много , много ми се иска . Не искам да губя сегашните си чувства , искам да ги развивам , не искам да съм без човека , с когото съм сега. Но не знам какво ще ми хрумне след няколко месеца , не знам дали няма да му омръзна..
Иначе аз вярвам във вечната любов с цялото си "Аз" независимо , че съм на 16. Друг е въпросът дали тя съществува и как ще се стекат обстоятелствата.![]()
Ок,ти вярваш,а в същото време според теб я нама!Когато човек вярва безрезервно в това той е убеден,че има и не се пита дали това,в което вярва дали съществува.Това е все едно да вярваш в Бог,ама в същото време да знаеш,че я няма.Ако всички бяха така...сигурна ли си,че вярваш безрезервно?Първоначално написано от ThePainIsReaL
ами мисля че има..ако любовта е толкова силна-ще е вечна(макар да казват че вечни неща няма!)И да..мисля че мога да я изпитам..Първоначално написано от koalka
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!