.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75
    Мега фен Аватара на koalka

Според вас има ли вечна любов?

Вие как мислите по въпроса?Има ли вечна любов?Мислите ли,че може да я изпитвате?

П.С.Сори,ако темата се повтаря!

Голям фен
    Град
    Stz
    Според мен има истинска любов но тя не е вечна!След известно време остава прижързаноста и уважението!Аз мисля че не е вечна!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Мега фен Аватара на iiirish
    по-скоро ми се иска да има вечна любов, но надали наистина съществува!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    ми честно казано аз вярвам в любовта,но не мисля че съществува вечна любов,мисля че на този свят няма нищо вечно и любовта също не е вечна
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

не обича истински този,който не обича завинаги
    а истината е,че любов няма
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Според мен няма
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
    Според мен има истинска любов но тя не е вечна!След известно време остава прижързаноста и уважението!Аз мисля че не е вечна!
    Определено и аз съм на това мнение.И това уважение,привързаност и т.н. остават единственото когато вече я няма страстта
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    нищо не е вечно, а най-голямата причина, поради която мн често любовта изчезва, е че хората се променят, а следоветелно и желанията и интересите им, възгледите им, начина им на мислене и т.н... както и това, от което имат нужда

няма човек който поне малко да не се променя през годините, а заедно с него и това, което иска и очаква от живота..следователно и любовта му не може да бъде вечна

за това понякога мн обръщам внимание, когато някой каже "завинаги" замислям се дали тоя човек изобщо знае какво значи тва, че го използва толкова лекомислено
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Преди доста време имаше подобна тема и тогава дадох пример...Ще го дам отново.Познавам хора които на по 54-55 години все още си казват Мило..Слънце и т.н. а са женени от около 30 и няколко години...Гледат се с онзи мил поглед когато човек е влюбен и айде кажете ми как ще са влюбени повече от 30 години един в друг ако няма вечна любов.ЕМи всеки с мнението си това,че някой ви е разочаровал в любовта не значи,че няма вечно влюбени хора...Моето мнение е,че има..пък незнам..Всичко с времето си :P

П.С. Няма невъзможни неща
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Щом самият живот има край, какво остава за всичко, което ни се случва в него..?
    Според мен няма вечна любов.. Но нищо не пречи да остане желанието на един човек да прекара живота си с друг дори и когато страстта угасне. Просто защото вижда, че този човек го уважава и е способен да му дава достатачно.
    Любовта според мен протича в два е етапа. Първо е страстта, после уважението и навика да си с този човек.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Когато силно вярваш,когато си щастлив,когато намериш човек,когото да обичаш повече от себе си,тогава живееш с надеждата,че я има,но когато изведнъж всичко това изчезне,надеждата рухва,защото на този свят вечни неща няма... колкото и да ни се иска да бъде такава любовта,тя остава вечна само в спомените...а даже и те с времето избледняват((
    f@nt@zi@

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ами аз не бих казала 4е има ве4на любов - за мене тва са различни 4увства, които се развиват с времето и на тва хората казват ве4на любов - в на4алото тва е привли4ането, тръпката като видиш другия; след като си с "4овека на живота си" ве4е си щастлив, защото той е с теб, след тва като прекараш по-дълго време с него ( години, десетилетия) идва момента в които любовта може просто да из4езне и да не можеш да търпиш този 4овек с навиците му, защото просто са ти писнали, но може и да се привържеш към тези навици и да копнееш да ги виждаш, защото те ти вдъхват сигурност, напомнят ти за мн хубави моменти и накрая като станете баба и дядо идва момента в които другият ти е нужен, защото ве4е не можеш да се справиш сам, имаш физи4еската нужда от помощ - за мен тва ще е ве1ната любов, ако има такава - просто в един момент тя се превръща в приятелство, в привързаност и в хубави спомени......
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Няма нищо вечно...Чувствата избледняват постепенно, после остава само уважение и силна привързаност, но не и любов...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Лично за мен голямата любов съществува. Може би го казвам, защото в момента обичам и ми се искам тази любов да не свършва никога. Аз знам, че обичам истински и тази любов, която изпитвам в момента към този човек ще съществува винаги. Независимо дали сме заедно, какво сме преживели, дали се обичаме или не сме се виждали от години, знам че когато и да си спомня за този човек в сърцето ми ще гори пламъчето на любовта. Може да звучи странно, защото може би друг човек ще е този, с който ще прекарам остатъка от дните си, но този с който съм сега е единственият, който няма да забравя и ще обичам вечно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    na tozi svqt nqma ni6to ve4no . vsqko ne6to si ima na4alo i krai ....

dori i liubovta ne e ve4na kolkoto i da ni se iska
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Явно много малко хора мислят,че има вечна любов,което наистина е жалко!Какво ако някога се ожените или омъжите след време няма да обичате жена си/мъжа си?Много ми е странно.

има ама още никой не я е открил
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Е да има истинска любов,но дали е вечна....едва ли.....сичко с времето се променя и всяка тръпка отминава малко по малко
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Голям фен
    хахаха..Аз се чудя има ли любов, а ти ми говориш за вечна любов...Ми да ти кажа май няма такова понятие

между любовта и обичта има голяма разлика мила коалка,искам да кажа,че ще обичаш жена си/мъжът си,но то не е едно и също.
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Цитирай Първоначално написано от samotna
    между любовта и обичта има голяма разлика мила коалка,искам да кажа,че ще обичаш жена си/мъжът си,но то не е едно и също.
    Да,различини са,но би ли отговорила на въпроса,а не да се заяждаш?Ок,според теб има ли вечна любов?И каква е разликата да обичаш мъжа си и да изпитваш любов към него?

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Истинска любов има. Има и вечна любов. Любовта не изчезва - тя се изменя. Не бъркайте любовта със страстта. Истинска любов има...
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Уфф ... този въпрос може и да бъде болезнен.

Честно казано , иска ми се да има.. много , много ми се иска . Не искам да губя сегашните си чувства , искам да ги развивам , не искам да съм без човека , с когото съм сега. Но не знам какво ще ми хрумне след няколко месеца , не знам дали няма да му омръзна..
    Иначе аз вярвам във вечната любов с цялото си "Аз" независимо , че съм на 16. Друг е въпросът дали тя съществува и как ще се стекат обстоятелствата.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Уфф ... този въпрос може и да бъде болезнен.

Честно казано , иска ми се да има.. много , много ми се иска . Не искам да губя сегашните си чувства , искам да ги развивам , не искам да съм без човека , с когото съм сега. Но не знам какво ще ми хрумне след няколко месеца , не знам дали няма да му омръзна..
    Иначе аз вярвам във вечната любов с цялото си "Аз" независимо , че съм на 16. Друг е въпросът дали тя съществува и как ще се стекат обстоятелствата.
    Ок,ти вярваш,а в същото време според теб я нама!Когато човек вярва безрезервно в това той е убеден,че има и не се пита дали това,в което вярва дали съществува.Това е все едно да вярваш в Бог,ама в същото време да знаеш,че я няма.Ако всички бяха така...сигурна ли си,че вярваш безрезервно?

Супер фен

Re: Според вас има ли вечна любов?

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Вие как мислите по въпроса?Има ли вечна любов?Мислите ли,че може да я изпитвате?

П.С.Сори,ако темата се повтаря!
    ами мисля че има..ако любовта е толкова силна-ще е вечна(макар да казват че вечни неща няма!)И да..мисля че мога да я изпитам..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си