- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас има ли вечна любов?
oxx na tatkoo
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Това как да го разбирам?Не знам с какво толкова те дразня,че да се заяждаш,но няма значение-знам,че няма да ми дадеш отгвор на въпроса!Тази тема я пуснах,за да чуя мнения ПО ТЕМАТА,но някои хора просто пръдължават с тъпите си изказвания.Е,и такива ги има във форума де.Първоначално написано от Mike-Jones
Еми НЕМА !
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Може би въпроса е: "Според вас има ли вечна обич?"
Понеже за мене двама души не може цял един живот да са си влюбени еидн в друг. Та те се обикват, добре се познават. Не могат един без друг, но тръпката я няма.
Много съм малко за да отговоря на въпроса "Има ли вечна обич?" .. Аз обичам, но не знам дали ще е така и след 20г например точно с тоя човек.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
=D>Първоначално написано от In4iTu_
Nqma ve4ni neshta i vsi4ko otminava s vremeto.Drug e vaprosa kolko e tova vreme
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
и аз съм на това мнение,няма вечна любов просто след 20 годишен брак ти вече си свикнал да обичаш човека до теб и това се превръща в навикПървоначално написано от GLeZoRanA
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
няма нищо вечно.
vengeance knows no mercy
koalka, не се впрягай чак толковаПървоначално написано от koalka
![]()
да, очакваш мнения по темата и ние ти ги даваме, но когато те са различни от твоето, май започваш да се ядосваш (не говоря за тъпите коментари, остави ги тях, не им обръщай внимание)![]()
просто сега ти си влюбена и е нормално в резултат на положителните си емоции леко да роптаеш и заставаш против всеки, който гледа по-реално и трезвено на нещата, който поставя под съмнение това, в което вярваш
все пак ти "летиш в облаците", гледаш идеалистично на нещата и ти се иска всичко винаги да е розово![]()
що се отнася до въпроса ти за мъжа и женатакогато живееш с някого доста време, постепенно любовта отстъпва място на уважението и силната привързаност..
и да, няма да обичам мъжа си така, както е било някога, но онези две неща, които споменах, ще ни свързват по-силно от колкото преди, когато сме били просто двама влюбени и нищо друго освен една любов не ни е сплотявало
уважението и привързаността, които споменах, са по-устойчиви, от по-голямо значение, от колкото всъщност изглежда на пръв поглед.. а и не само те - дългото общо минало, това, че се познаваме мн добре, обичта към децата (ако има такива), красивите спомени![]()
и може любовта вече да я няма, но ще ни е останало всичко онова, а то не е никак малко:}}
P.S. научно доказано е, че любовта изчезва след 4 години![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
nqma NI6TO VE4NO NA TOQ SVQT....OSOBENO 6TOM STAVA V1PROS ZA LUBOV.......
Отиваш си....
Дори ръка за сбогом ти не ми подаваш!
Отиваш си....
Макар да знаеш,че мечетите ми така предаваш!
Отиваш си....
Без теб ще страдам в утрешния ден!
.Отивай си!!
Върви спокойно,аз няма вече да те спра...
Дори не чета другите мнения, направо отговарям: Има, разбира се, има я и никога няма да загубя вяра в нея!!!
"...I've been sleeping a thousand years it seems.
Got to open my eyes to everything,
without a thought, without a voice, without a soul...
don't let me die here -
there must be something more...
Bring me to life!..."
Не се ядосвам.Просто ми стана чудно.И преди,когато не бях влюбена мислих,че има вечна любов.Въпрос на лично мнение.Не можеш даме убедиш,че хора,които са заедно от много време не се обичат.Майка ми и баща ми са женени от 17 години,но те още казват,че се обичат и имат тръпка един към друг...как става това би ли ми обяснила??Първоначално написано от valantain_love
Евалата!Един човек,който да е на моето мнение.Първоначално написано от Amy_Lee^89
хммм а дядо коледа има ли ????Първоначално написано от koalka
на всеки му се иска да вярва че има ... ама истината е че нема
нема нищо вечно....освен може би спомените бате
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
spored men nqma ve4na lubov za6toto :
1-vo:ima samo istinska lubov
2-ro:4ovek moje da obi4a nqkoi dokato e jiv no se pak toi umira
3-to:ako ima ve4na lubov bi trqbvalo i si4ko da e ve4no -sledovatelno kakto nqma ni6to ve4no qvno nqma ii ve4na lubov
felacio za si4ki
Да,нищо не вечно според мен освен истинската любов(мое мнение).Исках да задам въпроса си така...дали има истинска любов до смъртта?Но дори и човек да умре,ако обича човека,с който е живял цял живот той умира с тази мисъл и тази любов.Пак казвам според мен.Първоначално написано от momi4eto_M_!_S_T
Ако "вечно" се разбира под "времето в което и двамата души са още живи", да, мисля, че има, но тя не остава в никакъв случай в първоначалния си вид. Превръща се в уважение, привързаност и разбиране на другия.
Ако под "любов" се разбира тръпката, която те кара да ти треперят краката, да ти се пръсне сърцето и да се овлажняваш от долу само при мисълта за него ( или се надървяш при мисълта за нея) - това минава някъде към края на първата година в най-добрия случай. оттук нататък трябва любовта да бъде "отглеждана", за да я има. Иначе изчезва ако чакаш всичко да си върви от самосебе си.
Не мисля,че се превръща само в уважение и привързаност.И според теб човек как разбира в какво се е превърнало.Първоначално написано от Nifada_
Нищо не е вечно за жалост.Та ние самите не сме вечни,че и любовта ни да е такава.Иначе ако не гледаме толкова философски-в рамките на човешкият живот може да има само 1 любов,но с времето забравете да има същити силни чувства като в началото.Любовта търпи развитие и никога не е константна величина.Аз съм заклета романтичка и вярвам в любовта,но все пак не мисля че тя е вечна.Единствено любовта на родителите към децата им може да е за цял живот!!!!
Мисля ,че няма! Имам само 1 Въпрос как да си сложа снимка?
Аз не мисля, че въобще има любов камо ли вечна...Има страст, привличане, харесване, а по-късно: уважение и привързаност...Ноп любов между мъж и жена...Хм...не мисля,че има![]()
Много жалко за хората,които казват,че няма вечна любов.Това може да означава само.че не сте намерили правилния човек,с който да прекарате остатъка от живота си.Ако наистина обичахте някой и искахте да сте винаги с него,нямаше дори да си помислите да пишете такива простотий от сорта,че няма нищо вечно.Обичаш ли някой толкова силно,по силно от всичко,тогава не би се усмелил да си представиш,че някога ще си без него.Аз лично намерих това,което търсех,любовта на живота ми,с всеки изминал ден я обичам все повече и повече,с всеки изминал ден я обичам все повече и повече,и не мърдам никъде без нея,тя е на първо място в живота ми,а най-хубавото е,че ми отвръщат със същтото,няма какво повече да искам от живота.Сигурен съм,че моята любов е вечна,това знам аз и така ще бъде
ve4na obi4 nqma
Съгласен съм напълно брака е красноречив пример затоваПървоначално написано от aLL|aLoNe
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.