.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75
    Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от doky
    Много жалко за хората,които казват,че няма вечна любов.Това може да означава само.че не сте намерили правилния човек,с който да прекарате остатъка от живота си.Ако наистина обичахте някой и искахте да сте винаги с него,нямаше дори да си помислите да пишете такива простотий от сорта,че няма нищо вечно.Обичаш ли някой толкова силно,по силно от всичко,тогава не би се усмелил да си представиш,че някога ще си без него.Аз лично намерих това,което търсех,любовта на живота ми,с всеки изминал ден я обичам все повече и повече,с всеки изминал ден я обичам все повече и повече,и не мърдам никъде без нея,тя е на първо място в живота ми,а най-хубавото е,че ми отвръщат със същтото,няма какво повече да искам от живота.Сигурен съм,че моята любов е вечна,това знам аз и така ще бъде
    Браво!Повече няма какво да добавя,и аз това се опитвах да обясня.Много те уважавам!Напълно съм съгласна с теб и се радвам,че момче мисли така.

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Много жалко за хората,които казват,че няма вечна любов.Това може да означава само.че не сте намерили правилния човек,с който да прекарате остатъка от живота си.Ако наистина обичахте някой и искахте да сте винаги с него,нямаше дори да си помислите да пишете такива простотий от сорта,че няма нищо вечно.Обичаш ли някой толкова силно,по силно от всичко,тогава не би се усмелил да си представиш,че някога ще си без него.Аз лично намерих това,което търсех,любовта на живота ми,с всеки изминал ден я обичам все повече и повече,с всеки изминал ден я обичам все повече и повече,и не мърдам никъде без нея,тя е на първо място в живота ми,а най-хубавото е,че ми отвръщат със същтото,няма какво повече да искам от живота.Сигурен съм,че моята любов е вечна,това знам аз и така ще бъде
    Браво!Повече няма какво да добавя,и аз това се опитвах да обясня.Много те уважавам!Напълно съм съгласна с теб и се радвам,че момче мисли така.
    И аз теб те уважавам,отдавна съм забелязал,че имаме сравнително еднакво виждане,което ме радва.Иначе е ясно,че си намерила човека без когото не можеш и ти пожелавам никога да не се разделяш с него

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ...trqbva da ima...!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    нищо не е вечно, а най-голямата причина, поради която мн често любовта изчезва, е че хората се променят, а следоветелно и желанията и интересите им, възгледите им, начина им на мислене и т.н... както и това, от което имат нужда

няма човек който поне малко да не се променя през годините, а заедно с него и това, което иска и очаква от живота..следователно и любовта му не може да бъде вечна

за това понякога мн обръщам внимание, когато някой каже "завинаги" замислям се дали тоя човек изобщо знае какво значи тва, че го използва толкова лекомислено

=D>
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Повече от фен
    Хайде и аз да се присъединя към клуба на вярващите Да,има вечна любов,вече не се съмнявам в това.Преди време се съмнявах,мислех,че е като приказка.Сега обаче,когато я срещнах не мога да се колебая-момичето,което обичам е всичко за мен,тя е моят живот,любовта направи живота ми щастлив.И наистина как бих могъл да се съмнявам в нещо,което съм изпитал със сърцето и душата си?
    П.п.:Пожелавам на всички,които са намерили истинската си любов винаги да бъдат с човека,когото обичат и винаги да му дават цялата си нежност(защото знам,че на човек,който обича това му стига за да бъде щастлив)

И аз теб те уважавам,отдавна съм забелязал,че имаме сравнително еднакво виждане,което ме радва.Иначе е ясно,че си намерила човека без когото не можеш и ти пожелавам никога да не се разделяш с него
    Благодаря ти,и аз ти пожелавам да бъдеш винаги с момичето,което обичаш.

Цитирай Първоначално написано от samotna
    между любовта и обичта има голяма разлика мила коалка,искам да кажа,че ще обичаш жена си/мъжът си,но то не е едно и също.
    Да,различини са,но би ли отговорила на въпроса,а не да се заяждаш?Ок,според теб има ли вечна любов?И каква е разликата да обичаш мъжа си и да изпитваш любов към него?
    разбира се,че ще ти отговоря.Искам да знаеш,че не се заяждам,съжелявам,че си ме разбрала погрешно.
    любовта е когато тръпнеш да видиш любимия човек,когато нещо те стяга в гърдите и не искаш никога да се разделяте,а обичта:когато е отминала любовта и е останало чувството на близост,на привързаност и уважение
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

между любовта и обичта има голяма разлика мила коалка,искам да кажа,че ще обичаш жена си/мъжът си,но то не е едно и също.
    Да,различини са,но би ли отговорила на въпроса,а не да се заяждаш?Ок,според теб има ли вечна любов?И каква е разликата да обичаш мъжа си и да изпитваш любов към него?
    разбира се,че ще ти отговоря.Искам да знаеш,че не се заяждам,съжелявам,че си ме разбрала погрешно.
    любовта е когато тръпнеш да видиш любимия човек,когато нещо те стяга в гърдите и не искаш никога да се разделяте,а обичта:когато е отминала любовта и е останало чувството на близост,на привързаност и уважение
    Не съм съгласна с теб,но всеки си има мнение.Не е в това разликата.Разликата е че любов може да изпитваш само към човек,а обич може да изпитваш и към страната си да кажем.

Любовта е доста относително, както като понятие така и като чувство... Вечна любов има... хората така сме създадени, че винаги обичаме, било то приятели, живота си, домашния си любимец или пък човек от противоположния пол. Това е постоянно състояние просто любовта която изпитваме е под различна форма и се изразява по различен начин. Да обичаш някого не значи, че трябва да има връзка или вероятност за такава м/у вас - това не е единствената любов. Мога да пиша с часове по темата, но предпочитам да оставя всеки от вас да се замисли какво всъщност за него е любовта, особено тези отчаяни и самотни хора, които си мислят, че няма любов в живота им да се замислят за любовта на приятелите и родителите си, за тяхната любов към тях и към живота...
    Now is your time to die
    We've gathered here to say goodbye
    No more you'll cry
    No reason left for you to fight
    Feel pain no more
    Emotions never felt before
    Where do we go, we go she'll never know

"Да обичаш е също като песен да пееш, но няма песен без край!"
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Цитирай Първоначално написано от zoben_pitbul
    Хайде и аз да се присъединя към клуба на вярващите Да,има вечна любов,вече не се съмнявам в това.Преди време се съмнявах,мислех,че е като приказка.Сега обаче,когато я срещнах не мога да се колебая-момичето,което обичам е всичко за мен,тя е моят живот,любовта направи живота ми щастлив.И наистина как бих могъл да се съмнявам в нещо,което съм изпитал със сърцето и душата си?
    П.п.:Пожелавам на всички,които са намерили истинската си любов винаги да бъдат с човека,когото обичат и винаги да му дават цялата си нежност(защото знам,че на човек,който обича това му стига за да бъде щастлив)
    [b]Бебчето ми,напълно съм съгласна с теб.Радвам се,че по този въпрос сме на едно мнение.

nqma takiva ekstri na toq svqt
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Guest
    Аз все още не съм сигурна в това, но повече клоня към това, че няма.
    Не, че не вярвам в любовта, напротив, просто много пъти съм си казвала, че завинаги ще обичам даден човек, но чувствата всеки път се изпаряваха.А правех всичко възможно да поддържам пламъка в мен, но той така или иначе угасваше всеки път.Но пък може и да има.Но не знам все още дали е излязла на мода.Беше на мода едно време.
    Но много ми се иска да има

nE NEMOJE DA IMA VE4NA LUbov 6oto xorata vse niakoga 6te nameriat razli4ia pomejdu si 6te se poqviat raznoglasia i niama da ima i pomen ot lubov (pomnete 4ovek obi4a ve4no samo ednakvite kato nego zna4i obi4a samo sebe si za vinagi)
    Дъ бест аватар от галерията

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз все още не съм сигурна в това, но повече клоня към това, че няма.
    Не, че не вярвам в любовта, напротив, просто много пъти съм си казвала, че завинаги ще обичам даден човек, но чувствата всеки път се изпаряваха.А правех всичко възможно да поддържам пламъка в мен, но той така или иначе угасваше всеки път.Но пък може и да има.Но не знам все още дали е излязла на мода.Беше на мода едно време.
    Но много ми се иска да има
    Това бях аз

Фен
    Град
    BlackWorld
    За мен има няколко вида любов. Естествено под "истинска любов" разбирам тази между двама души. Тя трябва да е еднакво силна и от двете срани, да се гради на уважение, стабилно минало, да се познават добре влюбените хора и да се подкрепят винаги. Е, толкова ли е недостижимо? Истинска е само една любов за мен. Другото не си е струвало или не е било силно. Съответно не смятам, че може да има истинска несподелена любов. Това е глупаво като твърдение. Но може да обичаш силно някого несподелено и да не можеш да забравиш...
    Истинското се различава от фалшивото. Както е казано-лъжата не може да трае вечно.Така е и с измамната обич и любов. Тя се разпада рано или късно и остава спомен. Ако това не се случи, а един човек ти е давал щастие, сигурност, спокойствие и всичко от себе си(душевно,т.е. любов)...Тогава си щастливец
    Както се твърди в библията, че смъртта разделя хората. Ще ми се да вярвам, че ако се обичат истински и това не е пречка-защото душевно са станали един....
    А по въпроса дали, ако смъртта те раздели от "истинска любов", има втора не знам. Дано и вие не разберете. Но какво мислите?
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    няма нищо вечно на този свят та дори и най искрената любов

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от mercedes_bentz
    няма нищо вечно на този свят та дори и най искрената любов

ццц що бе? Може и да има [-o< [/b]
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Град
    Варна
    Няма вечна любов.ВЛЮБЕНИЯ може да твърди че такава има,но с течение на годините всичко си става привързаност,взаимно уважение и най-вече навик.Замислете се вашите родители държат ли се като влюбени,прегръщат ли се,целуват ли се с тази страст с която например вие целувате половинките си?Но всеки вярва в каквото си иска когато човек е щастлив всичко му се струва розово,когато нещата обаче се влошат всичко е било илюзия...така е и с любовта!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от PaChanGa_GiRl
    "Да обичаш е също като песен да пееш, но няма песен без край!"
    вярно си дории в тази иктория силната любов е побдена от смъртт(доколкото знам това е деиствителна история но не съм сигурна),затова както вече казах няма нищо вечно.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Сега обаче,когато я срещнах не мога да се колебая-момичето,което обичам е всичко за мен,тя е моят живот,любовта направи живота ми щастлив.И наистина как бих могъл да се съмнявам в нещо,което съм изпитал със сърцето и душата си?
    да, може и да си срещнал любовта, но от къде си сигурен, че е вечна? изживял ли си я до самия край, за да знаеш? хмм, тя пък като е вечна, няма край..
    в най-добрия случай си може би на 20 (а всъщност си мисля, че дори си и на по-малко), апък говориш за вечни неща.. след като не си изживял дори и половината си живот.. малко е ненормално, не мислиш ли
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

MNOGO NE SUM SIGURNA MOJE DA O4AKVA6 DAJE I OT NAI-DOBRATA SI PRIQTELKA DA OTKRADNE GADJETO TI MAKAR 4E AZ OT MOITE NE MOGA DA GO O4AKVAM (NO VQRVAM 4E PRI MEN ,I PRI VSI4KI HORA MOJE DA SU6TESTVUVA)TA NALI POVE4ETO KNIGI ZAVUR6VAT ''I ZAJIVELI 6TASTLIVO''
    miscellaneous_370.gif

VSE PAK SUM VLIUBENA DO U6I
    miscellaneous_370.gif

аз пък си мисля..... да, любовта е като да редиш кула от карти.. редиш, редиш и по едно време всичко рухва. говориш така, защото в момента си влюбен. други говорят обратното, защото не са и тва е нормално. ноооооооо за мен вечна любов няма! както казах, според китайската поговорка: "Да обичаш е също като песен да пееш, но няма песен без край..."
    Божествена лудост ли ме обхвана?

moje bi nqkoga e imalo..no sega sas sigurnost q nqma
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си