.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: molq vi za savet

Hybrid View

Guest

molq vi za savet

zna4i zapoznah se s 1 mnoo gotino mom4e po internet toi mi kaza 4e me haresva i t.n. no ve4e 2 sedmica sme v 1 i sa6ti grad i ne mi se obajda ako az ne mu se obadq otbqgva mnogo hitro da mi otgovori kogato go pitam koga 6te se vidim...a v sa6toto vreme mi pi6i mili raboti pak i az mnogo go haresvam(pone na van6en vid) spored vsi4kite mi priqtelki bihme mogli da imame bade6te no ne moga da razbera za6to toi ne iska da se vidim a sam proverila i sto procenta moga da kaja 4e si nqma priqtelka....

lele gorkata sorka ma nqmam ideq kak da postapi6
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Питай го направо защо не иска. Ако отново не ти даде ясен отговор, няма смисъл да си хабиш нервите заради него, или не иска да се видите или е прекалено несериозен.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    А ве с такива дето ти се крият и ти се правят не се занимавай . Говори с него ако пак отбягва темата или се прави на зает и важен реЗни му крилцата и не се занимавай!

Мега фен Аватара на iiirish
    ами има четири варианта:

първия е ако ти не си виждала негова снимка - той се страхува, че няма да го харесаш
    втория е ако не си виждала негова снимка (2) - той всъщност не представлява като външност това за което се представя
    третото е ако се преструва пред теб, защото както всички знаем в чата е лесно
    и четвъртия е ако просто се зарибява ей така за удоволствието и само се забавлява с чувствата ти

ако не можеш да го питаш докато сте заедно,го питай в чата,така ще ти бъде по лесно и ще разбереш какво да правиш,но без разговор нищо няма да стане
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Мега фен Аватара на koalka
    Говори с него и го питай защо не иска.Според мен те е излъгал,че те харесва-все пак той не те е виждал!Моето мнение е да спреш да се занимаваш с него.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от die_die_my_darling
    А тогава защо спамиш ?!

Цитирай Първоначално написано от tX
    Цитирай Първоначално написано от die_die_my_darling
    А тогава защо спамиш ?!
    ot lubof kam sporta....
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си