- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Я вижте ко мислят на запад за ....
Gott wei
mnooo se KEFa na takiva NE6ta
Дъ бест аватар от галерията
Първо![]()
![]()
![]()
Второ-тва ми изглежда мн странно-и знаят тесктовете и във сайта до чалга имаше неща от типа "Азис" "мангал" и нз си какво...нз що ме съмнява че не е писано баш от чужденци.
Трето-който и да го е писал-прав е....
Very shity music made by Bulgarian low-inteligent musiciants
това ме разби
Хахаха това ме застреля от упор...
Много готин речник![]()
Погледни никовете - тва са българи, които са го писали. Просто са писали на английски. Истината е че на чуждестранците много им харесва чалгата.
Иначе - всичко там писано за чалгата е вярно. Чалгата съкс яко.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Бе вие луди ли сте бе, това са го писали българи и си личи от 100 километра.Плюс това чужденците нерядко си избухват яко на чалга по родните чалготеки![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
БЛАХАХАХАХА АХА АХАХХАХА АХ ХА ХА АХ ХААХ ХА АХАХ ХА АХХА ХА ХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 1111111111111ONE ONE ONE![]()
![]()
!!!!!!!!!!!!
Тва ме разби![]()
ШАРЕНИЯ ^^
Тва са го писали нескопосани гейчета които не могат да въртят кючеци понеже са с два леви крака и завиждат на чалгарите и спамят яко.
Относно връзката Чалга-Чужбина мога да ви кажа че чужденците полудяват по наште кючеци. Като бях барман на бир феста имаше една група немци която ВСЯКА ВЕЧЕР! идваше да се кефи на оркестъра БИАД. Това е доказателство че ще дадеме нещо полезно на Европа. После па бях диджей в стриптиз бар Крейзи хорс. Там ако знаеш кви ги въртат англичаните.
2т. системно
Мале мале кво ни направиха хората...
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Първоначално написано от az_i_ko_we
половината които са писали са Българи...Не сички Българи слушат чалга
тези които имат вкус слушат другите които имат жици по задниците не слушат