- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pomognete mi .................plsssssssss
na4i moqt problem et edna godina si haresvam edno mom4e:na4i ot na4alo toi me zagovarq6e pozdravqva6e me i t.n i az ot tam se vlubih v nego.Sled tva toi se hvana s edno momi4e{o6te hodqt} s koeto mnoo se mrazehme no v prodaljenienie na vremeto stanahme priqtelki.V diskoto edin pat toi mi namigna i mi prati celuvka tq estestveno ne vidq....sled tva az parva mu pisah sms ob6t posle o6te edin i taka po4nahme da si pi6em toi neznam dali znae 4e izpitvam ne6tu ama........toi e golqm jenkar osven s neq hodi s o6te dve momi4eta..i za tva neznam dali da mu kaja 4e go haresvam ili da ostavq toi parvi.priqtelkite mi mi kazvat 4e i toi ne e bezrazli4en kam men 6tom mi pi6e a nqkolko pati 6te6e da stane rabotata no poradi mnoo pri4ini ne staaha kajete mi da mu kaja li 4e go haresvam ili nee
![]()
![]()
[-o<
![]()
![]()
За къв *** ти е тоя!?При полужение че ти сама каза че е женкар и ходи с по няколко на веднуж за какво ти е и ти да станеш една от тия които са му се вързали...според мен най добре е да го зарежеш.Дори и да стане нещо той ще продължава да забива други момичетата и така ще ти е 5 х по гадно от колкото ако го забравиш...Първоначално написано от oju
I kvo ako stane neshto mejdu vas? Shtom e jenkar nqma samo ti da si mu gadje..
Ili se primirqvash da si edna ot mnogoto .. ili ne se zanimavash s takiva individi !
Tva e !!!
Ae pomisli si dobre. ..
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
Е щом е такъв кфо ти пука![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
DORI NE SI I POMISLQI DA MY KAZVA6 4E IMA6 NQKVI 4YVSTVA K1M NEGO!!!6tom e taka kyrva toq.....prosto ne ti traa,6toto ti si vlubena,a za nego 6te si porednata broika!Razbira6 me nali???
Отиваш си....
Дори ръка за сбогом ти не ми подаваш!
Отиваш си....
Макар да знаеш,че мечетите ми така предаваш!
Отиваш си....
Без теб ще страдам в утрешния ден!
.Отивай си!!
Върви спокойно,аз няма вече да те спра...
Честно казано, не разбирам за какво ти е той след като е толкова "оборотен" - за да бъдеш една от трите или четирите или там колкото са?
Я се огледай за друг ако държиш на себе си.
of mi kogato 4ovek e vluben znae koe e pravilno, no ne go pravi; dori i da ti kajem 4e ne si zaslujava, ne6to 6te produljava da te 4ovurka ot vutre....taka 4e variantite sa 2: da spre6 da go haresva6(kato se razo4arova6 ot nego) ili da mu kaje6 4e go haresva6, da trugnete puk posle sled vreme(neopredeleno kolko dulgo) da skusate![]()
k'voto i da stane hi4 da ne ti puka-4ovek taka trupa opit![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Ти добре ли си?Не искам да се заяждам,ама това да му кажеш,че го харесваш в твоя случай е тъпо.Да не мислиш,че има истински чувства към теб?За какво ти е женкар,който ходи с още 2 момичета?
Ne ,ne ti trqbva takyv jenkar.Az bqh s takyv posledno i toi be6e to4no kato men - vsqko 4udo za 3 dni.
To4no sled 3 dni i dvamata si omryznahme.
Ne se zanimavai 6te strada6.
A i nali ne iska6 da si vtorata?!
Dostaty4no mi e tova da znam za da go otreja tozi.Kava6 4e e jenkar,4e hodi s o6te 2 momi4eta,4e ti namigval dokato prez tova vreme ima gadje ... kakto si igrae s tezi momi4eta predstavi si da napravi tova i s teb?Za tova zamisli li se?Първоначално написано от oju
ne zaslujavash podoben chovek...taka che ne mu kazvai,kakvo izpitvash kum nego..a daje se psotarai tiq 4uvstva da iz4eznat...