Цитирай Първоначално написано от oju
na4i moqt problem e t edna godina si haresvam edno mom4e:na4i ot na4alo toi me zagovarq6e pozdravqva6e me i t.n i az ot tam se vlubih v nego.Sled tva toi se hvana s edno momi4e{o6te hodqt} s koeto mnoo se mrazehme no v prodaljenienie na vremeto stanahme priqtelki.V diskoto edin pat toi mi namigna i mi prati celuvka tq estestveno ne vidq....sled tva az parva mu pisah sms ob6t posle o6te edin i taka po4nahme da si pi6em toi neznam dali znae 4e izpitvam ne6tu ama........toi e golqm jenkar osven s neq hodi s o6te dve momi4eta..i za tva neznam dali da mu kaja 4e go haresvam ili da ostavq toi parvi.priqtelkite mi mi kazvat 4e i toi ne e bezrazli4en kam men 6tom mi pi6e a nqkolko pati 6te6e da stane rabotata no poradi mnoo pri4ini ne staaha kajete mi da mu kaja li 4e go haresvam ili nee [-o<
За къв *** ти е тоя!?При полужение че ти сама каза че е женкар и ходи с по няколко на веднуж за какво ти е и ти да станеш една от тия които са му се вързали...според мен най добре е да го зарежеш.Дори и да стане нещо той ще продължава да забива други момичетата и така ще ти е 5 х по гадно от колкото ако го забравиш...