Цитирай Първоначално написано от SlasHDaFiveNine
abe ne se pritesnqtvai ne e zaradi pari da ti kaja chesno potchti nikoe momiche ne trugva s momche zaradi pari
ади моля ти са само недей да разправяш такива простотий а?
в днешно курвендетата са много т'ка че.....

Mi az sum sportist.Ne vijdam grozen 4ovek v ogledaloto razbira se.Ne se to4a postoqnno da sum super,no prez 90 % ot vremeto izglejdam pone simpati4en.Drugoto koeto vijdam e edin tujen,iznerven i donqkude ot4aqn 4ovek,kogato se 4uvstvam taka v ogledaloto se vijdam prosto gaden.Moje bi e za6toto treniram boks.Predi ot trenirovki nqmah vreme za drugo,az taka si izbrah,za6toto ako stoq unas se iznervqm.Pri4inata e 4e nikak ne se razbiram s na6ite.Imam mnogo problemi s tqh.Ne iskam da go kazvam,no toi sa pri4inata i za tova 4e nqmam gadje.Sega si subiram pari za kola.Nadqvam se da uspeq,4estno da si kaja nadqvam se kolata da me napravi malko po-atraktiven,ne me biva v prikazkite.Ne 4e neznam kakvo da kaja,prosto pove4e si mul4a.Sega si sprqh i trenirovkite.Predi malko zvunqh na edno momi4e,tq oba4e ne si vdigna telefona.Sutrinta zvunqh na edin da izlezem az,toi i dve macki.Ednata mi e kom6iika,no ne si govorim.Tq mu kazala 4e me poznava oba4e i me pomni ot mnogo otdavna.Simpati4na e mnogo,predi mnogo me kefe6e i re6ih 4e e dobre da se vidim i da si pogovorim.Tq bila izvun grada oba4e...
Podhoda mi kuca,tova e problema.No kakvo po-to4no e vuprosa?
Za parite izli6no e da go kazvam,no nai-qkite momi4eta izlizat s loshite mom4eta.Predi da stana boksior daje ne me i poglejdaha
бате има два вида лоши момчета...
едните са ония гъзарчета дет много им знай устата...отворковците
другите са тези към които спадам и аз...тези които са опознали живота от малки и той ги е озлобил.. но макар и злобата праят разлика между лошо и мн лошо
ти сам го каза...най яките момичета си падат по лошите...ма тва не означава че заради ена п***а тряа се промениш...щото и тя няа се промени заради тебе
т'ка че намери си некое привлекателно момиче което да те цени и уважава(както и ти нея) .... остави ги другите курвендета

знам че изказах мн противоречиви мнения...които иска да мЪ съди
[/quote]