Цитирай Първоначално написано от lonely_boxer
Ne6to se zamislih nad toq vupros v posledno vreme.6to vse ne se polu4ava...Izlizal sum s momi4eta po kafetata,ne prekaleno mnogo no ne i malko.Ne mislq 4e sum grozen,sportist sum.Stanah na 18 godini ve4e a gadje nikoga ne sum imal.Moje bi sum malko nerven i sprihav da,no se staraq da se durja dobre.Naposleduk se 4uvstvam osobeno samoten,nqmam brat ili sestra,imam ne mnogo priqteli,stra6no mnogo poznati,no ne e su6toto kato da ima6 gadje.Pravil sum sex,ne sum devstven kreten,no gadje nikoga ne sum imal.4udq se kude e problema.Dali e za6toto ne hodq po diskoteki i ve4er sled 9-10 si stoq unas?Dali e za6toto ne razpolagam s mnogo pari?Ili puk ne6to ne haresvat v men,vqrno 4e ne sum perfekten ,nito sex simvol,no sum 4uval ot momi4eta 4e sum simpati4en,atraktiven,zabaven i t.n.
Kajeto kakvo da napravq,qvno ne6to v podhoda mi kuca.
Drugiq problem e 4e si padam vse po zaeti momi4eta i tova ne me pritesnqva,no puk te vse "moralistki" se okazvat
Не е казано,че за да си имаш гадже,трябва да ходиш по дискотеки...Дори по дискотеките няма сериозни!!!Щом имаш приятели помоли ги да ти намерят някое момиче!!!Ако са ти приятели ще ти помогнат!!!УСПЕХ!!!