Tva svatosvaneto e ebati prostotiqta...Taka samo 6te stana za smqh.Patil sum si ot tva otdavna.Sega tiq dni trqbva da izlqza s edni momi4eta 4e mi haresvat tiq dve4kite da vidim nqkoq 6te vurje li.Edin priqtel 6te izlizam s nego i edna sexi kom6iika su6to,da vidim tam moje li da se polu4i ne6to.Drug priqtel mi obe6ta da me zapoznae s edna stra6na madama.Sea se prava na mnogo dobar i pred edno staro gadje,probvam dali nqma da mi vurje pak.Jalka kartinka sum stanal dea.Zagorql sum za momi4e ma ne ei taka samo za sex mi i za kompaniq izob6to.Dano zabiq nqkoe gadje skoro vreme 6toto napravo se poburkvam...

Tova sus zaprikazvaneto e dobra ideq.Trqa da vzema da go probvam,no 4estno kazano leko me e sram Mnogo e ubita6ko.Mislq si i da po4na fitnes pak.Predi trenirah v boks zalata po 4esto ,no kato hodih po drugi fitnesi tam golemi zabivki stavaha.6si izbera nqkoi hubav fitnes i qki zabivki 6te padat
10x za kuraja na vsi4ki,no ne sum si otgovoril na edin mnogo vajen za men vupros.Koe v podhoda mi ne e kakto trqbva.Izob6to imam li podhod?Ili kak momi4etata iskat da se durji6 s tqh?!?Ei tova posledniq vupros e mnogo slojen...