Цитирай Първоначално написано от dudeto_sy
Абе щом задаваш подобен въпрос... не е много трудно да се досети човек защо си намяш гадже...
Mi dai go ti otgovora.Az naistina ne go znam.Znam samo 1 otgovor.Pari,pari i pak pari.Ne mi se iska da go vqrvam,no kogato ima6 2lv v djoba,kup problemi i ograni4eno vreme koq iska da e s teb?Vsu6nost dosta hora daje ne iskat i da te poznavat.Prosto ne se vpisva6 vuv veselata i guzarska kartinka.Horata vijdat samo gadnite 4erti v teb.A kak iskam i na men vsi4ko da mi be6e nared.Ako si bqh prosto glupak i nashte me zatrupvaha s kinti,imah si kup markovi dre6ki i nikakvi problemi u doma,po vuzmojnost kola,motor ili skuter4e pone.Znam,togava nqma6e da stoq tuk,da se samosujalqvam i da pitam nepoznati hora kude mi e problema.Otkazah se i sporta,pak po su6tata pri4ina.Znam 4e nqma da stana profesionalist,ve4e kato 4e li ne iskam i tqlo za milioni.Ga6nik sum si,kak da go razberat bogatite kopelenca koito si imat vsi4ko i ne sa videli i polovinata ot moite problemi.Priqtna ve4er skupa,dale4 sum ot misulta 4e 6te roni6 krokodilski sulzi za men,no zamisli se nad napisanoto.Moje bi ne vsi4ki ga6nici iskat da sa ga6nici!