- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- za6to nqmam gadje?
Mi dai go ti otgovora.Az naistina ne go znam.Znam samo 1 otgovor.Pari,pari i pak pari.Ne mi se iska da go vqrvam,no kogato ima6 2lv v djoba,kup problemi i ograni4eno vreme koq iska da e s teb?Vsu6nost dosta hora daje ne iskat i da te poznavat.Prosto ne se vpisva6 vuv veselata i guzarska kartinka.Horata vijdat samo gadnite 4erti v teb.A kak iskam i na men vsi4ko da mi be6e nared.Ako si bqh prosto glupak i nashte me zatrupvaha s kinti,imah si kup markovi dre6ki i nikakvi problemi u doma,po vuzmojnost kola,motor ili skuter4e pone.Znam,togava nqma6e da stoq tuk,da se samosujalqvam i da pitam nepoznati hora kude mi e problema.Otkazah se i sporta,pak po su6tata pri4ina.Znam 4e nqma da stana profesionalist,ve4e kato 4e li ne iskam i tqlo za milioni.Ga6nik sum si,kak da go razberat bogatite kopelenca koito si imat vsi4ko i ne sa videli i polovinata ot moite problemi.Priqtna ve4er skupa,dale4 sum ot misulta 4e 6te roni6 krokodilski sulzi za men,no zamisli se nad napisanoto.Moje bi ne vsi4ki ga6nici iskat da sa ga6nici!Първоначално написано от dudeto_sy