.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58

Hybrid View

Guest
    Бе да не те е*е, всеки се оправя както може! Все пак те са тези, които печелят от това и само можеш да им се нервиш - това е

Guest
    Дори и да не го осъзнаваш, ти завиждаш, нормално е така да се получи, няма как да не се изнервиш като виждаш, че някой има повече предимства от теб Няма как да не ти се иска да си на негово място, но просто мисленето ти е такова, че не би си позволила да се подмазваш, да ревеш и да лижеш задниците на даскалите. Така че най-добре спри да си тровиш нервите, няма абсолютно никакъв смисъл! Единственото, което можеш да направиш е и ти да станеш такава, да правиш добро впечатление, но това ще стане малко трудно, ако досега си имала лош авторитет пред даскалите

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Бе да не те е*е, всеки се оправя както може! Все пак те са тези, които печелят от това и само можеш да им се нервиш - това е
    В крайна сметка си прав
    ___to Be Continued___

Повече от фен
    вчера любимката на всички се мазни на една заместничка:
    -Госпожо, вие много хубаво ни преподавхте! Много сте добра!!! Искам вие да ни преподавате по немски.
    -ах благодаря....Очарована съм

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

От класа ,имаме 3 любимки ,който не понасяме ,за мен те са си чисти зубри.И аз съм им го казвала де.
    miscellaneous_370.gif

Любимците на госпожите...ymstveno i dyhovno typi...da si eb*t maikata da ne ti pyka za teq

Аз излизам от нас в 11 часа. Връщам се в 20 часа. През това време съм на даскало. За приятели ми остава време само вечер по Скайпа. Дори за гаджето намирам трудно време. Ставам сутрин най късно в 8. И към 8:30 вече съм седнал да уча и пиша домашни. До 10, 10:30 съм готов. Това че в деня ми остават някакви 2 часа свободни, означава ли че съм забутан зубар. Да имам само 6. Има и учители които ме харесават. Никога не се подмазвам. И да разбирам ли че тази тема е срещу мен??? На всички видове щафети, турнирчета по мач и стрийтбол-аз съм там. Това че някой учи и му пука за оценката му, че не се залива вечерта до припадък, не пуши, правили го "гаден подмазвач". Такаче ще помоля тукашните "отварячи" или така наречени "пичове" да си затварят човките, и да дойде това да ми го каже в очите. Мразя тъпите подмазвачи, които се правят на по умни от другите, а всъщност да са прости и ограничени "селяни".
    WILD__BOY- и аз съм като теб.

И между другото:
    Евала на зубарите!!!

Супер фен
    нямам против тях нищо, имам против даскалите и ръководството (заради такива като тях смених 4 училища докато изклася )
    ама беше много яко- да си нов е супер кеф

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си