- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- bLqn,naDeJda I Izqva
vduhnovena ot edna tema,koqto prochetoh sega reshih da drasna i az nqkoi red...tazi tema ne e s cel za pomosht ili suvet ot nqkoi,a prosto dushevni izvadki,zakopani v surceto mi![]()
oTiVadE sI...oKaY..za TeBe vsIcHko svUrsHi..nE sE obUrNa Ne PoMisLi,KoLko mNogo sTruVasHe zA MeN..oBicHaH tE,dorI i PrEd sEbE sI Da oTrichaM,oBicHaM tE..Ta NaLi sLeD TeBe tIcHaH tIcHaM i sHte TicHaM...nO seGa zaMisLqiKi sE,vRusHTaIki sE v ReaLnosTTa sE cHuDq..na eDno MoMcHe Li Ne MoGa da usToq..Ta tI sI pOredNiq LuJec..cHovek beZ chesT..eDiN podLec! zNaesH Li NaRani mE,a seGa sE cHuDq,znaesHe Li vaoBshTe MoeTo ImE!? zamisLqL Li sI sE, KolKo JeNi biHa daLi sUrceTo sI dorI,za Da sLusHaT tvoIte KrasIvi LujI!? e..aZ bqh PoRednaTa gLuPacHka,koqTo IzPoLzVasHe KaTo Kukla IgRacHkA...e OkaY...MaiNaTa mu..JivoTuT produLjaVa..NaLi tova e PoredNata tI izqva!?
Точно така.Това е само един от многото...много вярно...животът си продължава...Keep Walking
...продължавай напред и ние те подкрепяме
![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Браво,ако мислиш така!Просто не си струва да се измъчваш за човек,подиграл се с чувствата ти.
az samo da si kaja che nikoi nishto ne mi e pravil....prosto chetoh edna tema izpoved i iskah da napisha svoqta,no vinagi kato trugna da pisha neshto takova to stava na rimi...i ot izpoved...stana na stihotverenie pak s neshta,koito mislq,no vse pak![]()
мила.. =D>
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
mnogo qko =D>
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Присъединявам се!! \Първоначално написано от Axxxel
/
Of Course !![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
mnogo se radvam che vi haresva![]()
супер е =D>
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
така е, но ако изобщо не обръщаше внимание на всичко, нямаше да напише товаПървоначално написано от koalka
защото точно големите усилията да покажеш, че не ти пука, издават колко много всъщност ти пука![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Tova e mnogo vqrno i trqbva vsi4ki da povqrvame v tova za da mojem da sme po-silni i da prodyljavame napred!