За тях лошо няма, за теб явно има щото май си полилавяла от завист.Първоначално написано от maldini
2т. системно
Да знаеш ли колко мечтая да бъда момиче?Първоначално написано от Amayo
![]()
УпсссПървоначално написано от maldini
Пардон млади ми господине. Искаш ли да си мериме бластерите?
![]()
2т. системно
или може би щом си сложил тази тема...точно него са избрали?Първоначално написано от dream_dragon
иначе, кво ви пука-нали те се излагат и ще им измръзнат яйчниците(и баба така казва). пък ако има кво да се гледа - и аз гледам, забавно евсички момчета зяпат, а аз отстрани пускам ебати коментарите...ау има една с ужасно увиснал задник в мойто даскало бтв. не че аз съм перфектна, ама оная като е тръгнала да се показва и и виси шкембе и паласки над дънките с толкова ниска талия, че още малко остава да и се видят путката и гъза. ама като е тръгнала така да се облича, ще търпи и критика и кофти подмятания от моя страна.
По-добре да ходат с къси поли,отколкото с нещо другоо.......
иначе каква ще е женственността?
Красиво, подържащо се момиче. Добре облечено.. лятна ефирна рокля. Готини сандали. Кво говори това за момичето ли? Че се облича добре, показвайки хубавото си тяло, за което полага грижи. Или си е най-яко с шлифер да прикрием коремчето и да мрънкаме по форуми.Първоначално написано от dream_dragon
Каза човека дето не си бие чикии ли?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
2т. системно
Само по 3 на ден![]()
2т. системно
че кво лошо има в ръкоблудието?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
АХА!!!Първоначално написано от exploitedteen
Ти мани в НБУ само патки с сланиниПървоначално написано от exploitedteen
не моем отлепим поглед от доценто-професора дето говори глупости-
![]()
. Айде знаеш кво е като се прибереш лятото от басейн където половината пиченца по цици се пекат. Веднага трябва да олабиш налягането
. А зимата кво да губиме тренинг ли. Мене па се тогава ми идва паура че не обичам и без тва жеги.
2т. системно
пидираст![]()
2т. системно
Аз па търся качествено количество. И понякога и пишка боли - кат си я счупя...
2т. системно
Кво да доказвам, обичам жените, всички да ми дойдат пак ще ми остане обич да дарявам. 2. Гледам да не са магистрални курви че да рева като пикая, стойностните момичета нямат буби. Принципно и аз съм моногамен, ама ако текущо не съм обвързан от задължения естествено че ще се гмурна в море от цици. И нали говорехме за чикии?
2т. системно
Къде па съм казал че е за престж. Подкрепям че секса е за престиж не чикията.
Аз па се кефа да гледам готини мацки, и явно и те се кефат да бъдат гледани, па и аз се кефа аз да бъда гледан, и изобщо става едно голямо гледане което може да прерастне в лафене, танцуване, обарване, пощипване, олигавяне и тн.. Та кефа се да гледам мацки.
А за тебе специално ше ти препоръчам некой басейн където сички пички са по шлифери.![]()
2т. системно
Чакай чакай чакай чакй чй чй чй,
пак повтарям кефа се да гледам мацки .
НЕ ВОСМЯСАЛИ ПАЧи![]()
2т. системно
пидираст![]()
2т. системно
може ли да гледам след вечерята![]()
![]()
Амии аз съм казал че бих праснал мъж за пари ама тебе и мачока безплатно ше ви мушна понеже сте ми толкова готинки.![]()
2т. системно
[-o< [-o< [-o< [-o< моля ви да гледам [-o< [-o< [-o< [-o<
междудругото, мачока си е давал снимка на гъза, но на лицето не. значи, не е за изпускане офертата![]()
Бе експлойтеда по ме кефи. Сърцето ми прави бум-тиди-бум![]()
2т. системно
Тва кат некоя чалга песен в стил Азис \/ лаааааааааааа
2т. системно
Ето че пак пиша в момент в който ми се спи, но мисля, че съмсем съм прав като кажа, че това не е място за чат и подхвърляне на тъпи реплики. Изчетох ви простотията и щом няма мнения мисля, че всички се изчерпахте.
Аз исках да видя какво мислите за момичетата дето се фръцкат полуголи насам и натам. Имаше и добри мнения, но тия на края ги изби на спам. Тук не знам как е, но в другия форум в който съм не се разрешава спам.
Ъъъ един въпрос само А ти кой беши?![]()
2т. системно