- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- prosto iskam mneniq
"Nqma liubov,nqma istinski priqteli.Vsi4ko e plod na na6eto vyobrajenie.Nqma 4uvstva,no vyobrajenieto ni gi izmislq.Vsi4ko e ednakvo,no vyobrajenieto ni go pravi razli4no.Vsi4ko e lesno,no vyobrajenieto vlaga trudnostta.Vsi4ko e bezsmisleno,no vyobrajenieto ni vlaga smisyla.Nqma liubov,no za da e po-interesno vyobrajenieto ni si q izmislq po vsqkakvi vyzmojni na4ini."I vsi4ko tova za6to?Za6toto nqma6e da e interesno,za6toto imame razvinteni fantazii,koito vqrvat,4e prikazkite se sbydvat." Znam,4e pove4eto ot vas nqma da sa syglasni s men i vse pak 6te mi e interesno mnenieto vi,ebavaite se s temata kolkoto iskate tova ne mi pre4i,ne obry6tam vnimanie.Do skoro.![]()
не мисля, че любовта е просто плод на въображението ни. ако беше така, то всеки човек щеше да е непрекъснато влюбен! защото нали това правим цял живот - търсим любовта и нашата половинка!
LIubovta e plod na vyobrajenieto ni,tova ne zna4i,4e neprekysnato vsi4ki sa vliubeni.Qvno ne si uspqla da hvane6 ni6kata na misylta mi.Vse pak blagodarq za mnenieto i na dvete.
Аз пък изобщо не съм съгласен с теб любовта не е само плод на въображението.Може би при по малките е така защото още не могат да разграничат кога са наистина влюбени но смятам,че тя наистина съществува въпроса е да съумеем да я намерим.Огледай се наоколо около теб и ще видиш много влюбени хора смяташ ли,че може всички да си въобразяват,че се обичат.И защо приказките да не се сбъдват в даден период от живота си човек намира своят "Принц на бял кон" или своята "Принцеса" и заживяват щастливо заедно.Ще продължавам да вярвам в любовта дори и да бъда огорчаван и наранен 100 000 пъти все някога ще я намеря както и вие.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
6tom taka smqta6 az nqma da se opitvam da ti promenq misleneto.I kakvo kato se ogledam?Ni6to ne vijdam da ti kaja 4estno.To4no tova,4e nqma ni6to,nqma nikakva liubov.V pove4eto slu4ai vsi4ko e edna intriga i za kakvo?Za ni6to,za kupona.Ne smqtam,4e trqbva da se zalygvam s tova,4e nqkoi me "obi4a" i nqma da se zalygvam.Ne bih dopusnala da vqrvam na nqkoi, 4e me obi4a.PROSTO NE VQRVAM.Nqma liubov.
Абе писна ми от вашия плач...И за кво ви е тая любов? Още повече на 14,15,16 години...каква любов на тази възраст? Ходете си с някой,правете си взаимно кефа и така. За кво ви е тая любов? Разбирам да сте на 25-30 години и да се оплаквате от липса на любов - ок... Ама на 15...
А за приятелите,че няма истински приятели всички го знаем отлично. То има,ама в много,много редки случаи.
съгласна съм аз..![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Napulno te podkrepqmПървоначално написано от anito.sl
I az mislq taka.
Всеки има право на сосбствено мнение , но чак пък всичко да е въображение...![]()
ние, хората, сами сме измислили думата "любов", а не някой друг, значи все пак назоваваме нещо с нея
само че някои прекалено я превъзнасят, започват да й придават някои несъществуващи и измислени качества, отдалечават се от реалните граници на това, за което използваме тази дума![]()
любов има, но е чувство като всички други, и не съм тръгнала да търся нещо "невероятно" и възвишено у нея... просто чувство, свързано с много други чувства и емоции като резултат от него, нищо повече![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
4ovek e nai dobriq si priqtel.....prosto tva e istinata!!!!A ina4e za lubovta...prosto stra6no mn iskame da q ima no....yvi..NQMA Q!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отиваш си....
Дори ръка за сбогом ти не ми подаваш!
Отиваш си....
Макар да знаеш,че мечетите ми така предаваш!
Отиваш си....
Без теб ще страдам в утрешния ден!
.Отивай си!!
Върви спокойно,аз няма вече да те спра...
\radvam se,4e ima hora,koito 6te sa syglasni s men.Na vsi4ki blagodarq za mneniqta.Prodyljavaite da gi davate.![]()