.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: moqta istoriq....

Guest

moqta istoriq....

ima edno mom4e koeto mnoooogo obi4am. to e ot moeto u4ili6te(e ne savsem -s negovoto u4ili6te delim 1 sgrada)haresvam go ot minalata u4ebna godina.s nego ne se poznavame(ili pone ne li4no),no s1m sigorna 4e me znae koq s1m. problemat e 4e ne znam dali me haresva,za6toto ponekoga si...razmenqme pogledi,a drug p1t bokvalno mi obr16ta gr1b.edin p1t naprimer otidah da v1rna edin u4ebnik na negov s1u4enik i toi be6e tam -ta kogato otidoh doi se ob1rna s gr1b k1m men i zabi pogled v zemqta. drug p1t p1k si hodeh a te imaha fizi4esko i igraeha futbol na dvora ogato toi me gleda6e....prosto neznam kakvo da si mislq! na 5 iuli go vidqh-zasqkahme se v gratskiq transport(be6e s nqkvo mom4e),predi da slqza ot avtobusa toi e kazal ne6to,za6toto 4uh priqtelqt u da kazva"tq ne 4uva"(az ne reagirah i te si ostanaha s tva pe4atlenie)dali e bilo ne6to gadno?taka do kolkoto znam ne se kazvat hubavi ne6ta nali?! no p1k onzi den se vidqhme v koridora i toi me zqpa6e?nz kakvo da s mislq ve4e.a naistina mnogo go obi4am 4esno kazano nz dori kak zapo4na-ne go haresah tolkova zaradi van6nosta ili haraktera(az dori ne go poznavam) no prosto mi haresva ne6to pove4e obi4am go.no i nz kakvo da pravq-da go zabravq li ili.....?

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    sled kato dori ne se poznavate...bi trqbvalo da se zapoznaete nali?! sledvashtiq pat kato go vidish prosto go zagovori i vobshte ne se pritesnqvai,zashtoto po reakciqta mojesh da razberesh dali ima nqkakvi simpatii kam teb!nie ne mojem da ti kajem kakvo misli toi za teb,ti sama trqbva da razberesh are kasmet
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Guest
    minalata godina po4ti 6tqh da go napravq no.........tv1rde s1m sramejliva i....pritesnqvam se da ne se d1rja kato p1len idiot!!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    minalata godina po4ti 6tqh da go napravq no.........tv1rde s1m sramejliva i....pritesnqvam se da ne se d1rja kato p1len idiot!!!
    emi spox i az sam mnogo sramejliva....no ponqkoga trqbva da prenabregvash tova!otidi pri nego i davai direktno pak da stava kakvoto shte spored men ako ne se zapoznaete posle shte se 4udish kakvo e shtqlo da stane,zatova po dobre opitai
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен
    Град
    Stz
    И аз съм на тва мнение че трябва да говориш с него!Престраши се!А пък и щом казваш че го виждаш да те зяпа,начи не си му безразлична!Може да се е спекъл и за тва да ти е обръщал гръб!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Мега фен Аватара на koalka
    Първо според мен трябвада се запознаете!После да с ипоговорите за това,което става между вас...по-добре ли ще е да се питаш дълго време какво мисли за теб,вместо да го питаш и да ти олекне?

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си