- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kli6tava li s1m?
Първоначално написано от PLAMENKO
A ti kolko si zle .. ot 38 kila shte stane svinq? Neshto ti brumchi glavata ..tq shte kachi nqkoe drugo kiloo i shte se vurne na stariq si rejim nqma da qde postoqno taka.Spored men [na 16 bqh 171 43 dosta slaba no ne prekaleno] ti trqbvat oshte tri chetiri kilca za da se chustvash zdravo stupila na zemqta![]()
Прав е... и то.. много си слаба.Първоначално написано от XaKePa
Вземи яж мед.. Гълтай рибено масло.
Наблягай на картофи... абе от всичко по много. Дано да наддадеш. Вземи си някой кантар, ако си нямаш у вас за да следиш теглото си.
Също добре, ще е ако имаш желание да ходиш на фитнес. Да се консултираш общо взето с някой професионалист.
Първоначално написано от Анонимко
А в действителност приятели са ти тия не които се смеят с теб, а тези които плачат с теб и ти казват ИСТИНАТА В ОЧИТЕ.
Тука си права .. аз съм с наднормено тегло и все правя опити за отслабване, но повярвай ми не мечтая за фигура като .. твоята или неината.. т.е. предпочитам да съм пухкава.. да има ко да се пипне. Лично мнение. Край!Огледай се- около теб е пълно с деца с наднормено тегло, които мечтаят за стройна фигура като твоята! И не се притеснявай толкова.![]()
Не видях какъв е проблема.. Нали идеята е да наддава!?!? Баси..Първоначално написано от PLAMENKO
Според мен съвета му беше точен и на място!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
яяяяяяяяяя пепи тъпака как зе че се изказа!!!!!! що и на нея не й каза, че е свиня и трябва да отслабне бе???? тъпанар!!!!Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
такива като тебе са за линчуване бе, келеш!!!!
а колкото до проблема ти, единственото , което мога да ти кажа е да се консултираш със специалист ендокринолог. поискай направление от личния си лекар. успех
И според мен си доста слабичка... Особено щом ханша ти е 80 см... Опитай се да следваш някои съвети, които са дали преди мен, може и да помогнат. Успех!![]()