.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Guest
    HORA LUDI LIO STE I AZ IZPOLZVAM HININOVA VODA-NIKAF EFECT I PIRTAH FRIZIOTRKATA I KAZA 4E HININOVATA VODA NE POMAGA MN MN DORI PO4TI HI 4 NE POMAGA VTALPQVAITE SI VIE...

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от kukli4kata_anastasia
    Аз в момента ползвам някаква хума "Клеопатра" от аптеката,тя е шампоан+балсам,смесвам я с аспиринче,после си изплаквам косата с оцет и вода и след това си слагам хининова вода!!!
    Ефекта е страхотен!Отдавна косата ми не е била толкова здрава,блестяща,платна и обемна!
    Супер доволна съм!
    Ей мацка, супер отварки си забъркваш
    Я да те питам колко пари4ки е тая хума за която говориш щот са ми я препоръ4вали май същата ма нз цената

Робинята на Quench

Ами,хумата е в едно синьо шишенце,на него пише "Клеопатра" шемпоан+балсам!Около 1.50-2.00лв от аптеката!Трябва да го има!
    Но не ти гарантирам сащият ефект,като при истинската хума,дето се разтваря с вода или кисело мляко и се прави маска с нея,щото не изглежда толкова надежден тоя шампоан+балсам "Клеопатра"!Ама горе долу деиства добре!
    Давай с хининовата вода!
    Аз тези продукти не ги ползвам толкова за разтеж,колкота за по-здрава коса!!!!
    Айде стига съм писала!
    Успех!
    Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си