- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мама е супер!
И аз си я оби4кам моита маминка
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
И аз си я обичам , ма понякога ме вбесява![]()
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
Vseki vatre6no v sebe si obi4a maika si ve4e po kakav na4in tova si e negov problem,no ako naistina ima maiki koito da ne pokazvat obi4ta si i az 6te imam negativno otno6enie kam maika si![]()
I az mnogo obicham moqta,vypreki che mnogo me qdosva.(kakto v momenta),no kakvo da se pravi se pak mi e maika.I sajelqvam za vsichko,koeto sam i prichinila i prodyljavam da prichinqvam.
мама е №1много си я обичкам
винаги е била най-добрата ми приятелка
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
и аз си обичам много мойта, въпреки че доста се карахме... но сега, когато замина за дълго време и то далече, започна да ми липсва, осъзнах какво е била за мен...
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
OBI4KAM TE MAMO...I TRQBVA DA I SE IZVINQ ZA SI4KI PYTI KOGATO MI E GOVORILA NE6TO VQRNO A AS SE PRAVQ 4E NE 4YVAM I PRAVQ TO4NO OBRATNOTO ILI SAM Q OBIJDLALA SORKAOBI4AM TE
![]()
)
Moita maika e qko pechena neznam dali e zashtoto e otgledala bratmi predi men ama..e mnogo mnogo dobricha i mnogo si q obicham
mama e ..super tova mi napomnq za onaq reklama s praha za prane![]()
xaxaxaxaxПървоначално написано от [B
[/b] и на мен такаПървоначално написано от leko_otkachena
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
И аз много си обичкам мама и тате. Те са ми дали живот и са направили толкова много за мен. Никога не бих ги заменила и не мога да си представя живота си без тях.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не,обичал съм родителите си когато съм бил малък,в момета разривът е толкова дълбок,че ако не ги усещах като "членове на рода",нямаше да се виждаме изобщо. Но аз съм писхопат,а иве сте нормални младежи (все още).
Алеандра:
"Те са ми дали живот и са направили толкова много за мен."
Извинявай душице,но това,че са те родили точно в този период от раазвитието на човечеството не е най-убедителният довод да ги обичаш. Аз лично ще съм навършил 60така докато стане напечено,ще съм поживял и ще ми е шапка на тояга. Може и да не създавам поколение - звиси накъде задуха вятъра. Всеки да му мисли....
И аз обичам много майка ми. Както всеки нормален човек и се карам с нея, но след 10 минути всичко минава. Не мога да си представя живота ми без майка ми... тази жена, която ми е дала живот, отгледала ме е, изтърпяла е толкова много... Благодаря й от все сърце, че ме е отлгедала и ме е възпитала. Благодаря й, че ме възприема такава каквато съм и се гордее с мен! Обичам те, мамче!![]()
![]()
mila moq mamooo..sladka i dobrii4ka..kak da kaja mamoo kolko te obi4am
iiiii az obi4am mama \/
no exit
I az mnogo si q obi4kam
Ei tui e edna smislena tema .Amii i az estestveno mnogo oi4am mama tq e nai cennoto neshu za men v jivota mi makar 4e ponqkoga se polu4ava taka 4e se biim sas tiganiteMnogo si q bi4kam.Za malko da zagubq maika si pri edna zlopoluka
i ot togava az mnogo q cneq i sam shtastliva vav seki edin mig kogato sam s neq.MAMO MNOGO TE BI4KAM !!! TI SI MOQTA MAMA I NOKOGA NE BIH TE ZAMENILA ZA DRUGA
![]()
![]()
Krasotata shte spasi sveta,no dakato majete sashtestvuvat,si4ki sme obre4eni!
и аз сам на мнението на u3gyXaHo 5e5e. за мен мама е вси4ко не знам какжо 6те правя без нея . тя е наи-скапото вав моя йивот. сас маика ми си споделям абсолиутно вси4ко, ние сас нея сме като наи-добри пр. освен мама много си оби4кам и светлето(u3gyXaHo 5e5e) {{{{{{{{{}}}}}}}} и за двете :рРрРр
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар
I az si OBI4KAM mama !!! (samo kato mal4i oba4e)![]()
![]()
bazikam se be!!! MNOGO AMA MNOGO si q OBI4KAM !!!
![]()
![]()
![]()
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
И аз не съм съгласна,че всички майки обичат децата си!
Аз с моята хич не се разбирам и няма да се хваля![]()
Много е хубаво да се разбираш добре с майка си ... но не знам
какво повече можем да кажем по темата![]()
И аз мнооого си я обичкам !!!!!!
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Едно е да обичаш някой, друго е да го разбираш.![]()
и мойта е страшна! Стахотна, велика е! Страшно много я обичам, уважавам и много се гордея с мойто мамче!