- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мама е супер!
страшно си прав! обаче тези, които съчетават и двете - обичат и ги разбират, са страхотни късметлии; и ако човек не е чак такъв егоист, помисли от нейната гледна точка и положи малко усилия, ще успее да разбере майка си, а това ще улесни отношенията с нея достаПървоначално написано от p4elata_brumze
Мойта мама е мноо супер!
Слуша мноо добра музика от сорта на Judas Priest,Duran Duran,Led Zeppelin,The Beatles и тем подобни...
Обичам мама,тя е пич!Даже веднъж ходих с нея на едно Дръм парти,беше якоооо!
Май мам ис да бест!![]()
И моята е същата.Като оставим на страна проблема за стаята и чистенето е направо супер!Първоначално написано от BraInLesS_f
И аз оби4ам майка си......нищто 4е понякога се караме
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Ние всички обичаме майка ти.![]()
Както се пее в една песен: " Мама,Мама: най-добрата на света..."![]()
Да обичаш значи да си изтъкан
от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Шекспир
I az mnogo q obi4am ,vupreki karanici ni ,no naistina i az trqbva da i se izvinq za mn. ne6ta ,s koito sym q naranqvala ,no i tq mi dylji izvestni izvineniq.![]()
и аз обичам мама, нищо че често се караме
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
и аз мн обичам мойтаи мн се разбираме с нея
![]()
e koi ne obi4a maika si.....kolkoto i da se karame s moita az q obojavam i kakto kaza avtorkata na temata i az bih dala jivota si za neq kakto i za tatenceto mi...OBI4AM GI BEZKRAIIIIIINO MNOOOOOGOO![]()
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Обичам мама. Много я обичаааааааааам.
Повече от живота си я обичам!
Най-големия пич е. Кво ли не съм правила с нея. Ахахаха то не е дружно грачене на някоя песен на Хиподил, не е пого на Exploited... Хах, абе като сестричка си ми е \/
Пък ми е дала възможност сама да си избирам пътя в живота.
...Bear Me The Light
...
Най-големия пич е.![]()
![]()
![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Айде и аз да кажа колко МНОо0о0о0о0оОго0о0о0о0о обичкам мойта мама.Колкото и да ме нервира,а предполагам,че и аз нея - МНОГО СИ Я ОБИЧКАМ ! ! 1 ! !![]()
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT