.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Guest

U4ILI6TE I RABOTA(raboti te li ne6to)

Mi kajete sq rabotite li govorq za tiq po na 15 + do 18

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не, не ходя на работа, стига ми даскалото, а и както съм втора смяна нямам и време...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Аз имам желание за работа се пак някакъв доход макар и не мечтания.Но сега съм втора смяна на училище и няма да мога ако успея като се сменят смените на драго сърце.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Миналата година (т.е. като бях 11клас) бачках. Тази нямам време...

Saatana vittu perkele hate crew!

ДА,РАБОТЯ!В МОМЕНТА ДОРИ СЪМ НА РАБОТА!И ТО НЕ ЗАЩОТО ТОЛКОВА МНОГО ИСКАМ А ЗАЩОТО СЕ НАЛАГА!

tqrsq rabota_f
    Guest
    i kakvo raboti6 kristina_ok i az iskam za6toto se nalaga i na kolko godini si za6toto v pove4eto slu4ai i tova e problem pls pi6i i kak si nameri rabotata

Мега фен
    Град
    SF
    Ми на 19 съм, студентка съм, не у4ени4ка ама да отговоря - работя да. Даже за втора работа си мисля. Нямам време много да ходя на лекции за което ми е леко гузно ама трябват пари

Робинята на Quench

Голям фен
    ам аз съм под 15 така 4е няма кво да говоря....

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Да, бакам. Всеки учебен ден, без петък, след даскало отивам директно на работа. Работя и в неделя от рано сутринта.

Мега фен Аватара на koalka
    Ох...и на мен ми се иска да почна някаква работа,ама с това училище,а и съм на 16.

Супер фен
    ам аз съм на 14 и не работя но лятото наще мислят да ме пращат някъде да работя щото викат че съм си била "пропилявала ваканциите"

Град
    Благоевград
    При мен е трудно. Работя като 3D дизайнер, ходя и на училище, пиша статии за литературен вестник. Малко ми трябва, за да откача от работа.
    Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.

sladi4kata_**
    Guest

mhm

i az ba4kam ot 1 godina ve4e na 18 sam ,ama sega samo sabota i nedelq rabotia v edno kafence

Фен
    Град
    Grenland
    От 14 до 16 чистех и сервирах в едно заведение през деня,което беше диско през нощта.Не че сме имали финансови затруднения,но всеки тийн се чувства добре като докаже,че може нещо сам.Пък ии...дохода си беше само мой.Разбира се,сегашната ми работа е много по-хубава,и то къдеее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си