- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- iznevqrata
Vlubena sam v edno strahotno mom4e ... No kogato mi govori za sebe si , az nikoga ne moga da razbera vsi4ko da krai ! I iskam da vi pitam ne6to :
1. Vie za6to ste s nqkogo (mom4e ili momi4e) !?
2. Ne mu izneverqvate zaradi samite sebe si ili zaradi nego (da ne go naranite ) !?
3. Ako toi/tq vi izneveri , kakvo 6te napravite !?
4. A kakvo mislite za revnosta ? (simvol li e na istinskata lubov !? )
P.S : Mnogo e kli6irana temata , no vav vsqka vraza si e N 1![]()
Първоначално написано от Viktoriq_
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
1.Когато съм с някое момче,то е защото изпитвам чувства към него
2.Не виждам смисъл да му изневерявам той ми е напълно достатъчен.
3.Ще го попитам какво го е накарало да постъпи така
4.Ревността присъства във всяка една връзка.
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
1.mi az sum s momche,zashtoto go haresvam 2.ne mu izneverqvam zashtoto durja na nego 3.nevqrvam tova da se sluchi,no nai veroqtno shte go popitam zashto e postupil taka 4.ne vinagi e simvol na istinska lubov(pone spored men)
znam , 4e vaprosite zvu4at adski kli6irano , no 6te vi kaga pri4inata ...
Predi nqkolko dena si govorig s mom4eto koeto mnogo obi4am i sled 3 4asov razgovor izvoda za lubov , iznevqra , revnot ot negova strana be6e : " Az ne izneverqvam , za6toto sam s nqkogo , a sam s nego za da ne sam sam (no razbirase gi haresvam ) "
Vse pak az hodq s nego i se razbira , 4e ne bo trqbvalo da mi haresa vaprosnoto izkazvane ... a otnosno temata az mislq , 4e samo ot lubov bi trqbvalo da si s nqkogo ... da ne mu izneverqva6 zaradi samiq sebe si , za6toto ti si izbral da si s nego ! A pri iznevqra , prosto trqbva da skazam s nego vednaga , za6toto toi e predal doverieto mi ! A za revnosta - tq e 4ast ot lubovta ! 6tom ne revnuva6 , zna4i ne obi4a6 dostata4no silno !
Pomognete mi ... kakvo da pravq !? trqbva li da sam do bolka ogor4ena ... !? za6toto az vapreki vsi4ko go OBI4AM !!!
1. Защото ми харесва компанията му. Защото съм привързана и защото го обичам.
2. Заради себе си. Имам си принципи - или съм с някой или не съм. Какъв е смисъла от изневяра - само още допълнителни неприятности.
3. Ще се разделим. Щом ми е изневерил веднъж, значи ще го направи втори път, а и аз никога повече няма да му имам доверие.
4. Не, ревността е символ на недоверие.
1. Vie za6to ste s nqkogo (mom4e ili momi4e) !? Zashtoto imam chuvstva kym nego.. I naistina mi e hubavo da sym s nego..
2. Ne mu izneverqvate zaradi samite sebe si ili zaradi nego (da ne go naranite ) !? Ne bih mu izneverila.. zashtoto ne mi trqbva drug.. no i zashtoto ne bih mogla da mu prichinq bolka..
3. Ako toi/tq vi izneveri , kakvo 6te napravite !? Shte go priema..
4. A kakvo mislite za revnosta ? (simvol li e na istinskata lubov !? ) Da, simvol e na lubov no pyk lubov i revnost ne se rimuvat.. taka che ne trqbva da se prekalqva..
Otnosno tfoq problem :
Az lichno bih se zasegnala.. bi me zabolqlo.. No pyk pogledni ot drugata strana na monetata.. Toi e s teb.. ne s nqkoq druga.. Gledai si kefa dokato ste zaedno i ne si razvalqi shtastieto s paranoichni gluposti..
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
1. Vie za6to ste s nqkogo (mom4e ili momi4e) !?ми защото ми е приятно с него,защото искам да съм с него,защото го обичам
2. Ne mu izneverqvate zaradi samite sebe si ili zaradi nego (da ne go naranite ) !?нещо което мн мразя това е изневярата.Не бих му изневерила,защото даржа на него,а и аз съм на принципа не прави това което не искаш на теб да ти направят
3. Ako toi/tq vi izneveri , kakvo 6te napravite !?нз не ми се е случвало или по точно не съм разбирала,но нз мисля че не мога да простя такова нещо,защото това е вид предателство нз
4. A kakvo mislite za revnosta ? (simvol li e na istinskata lubov !? )нз дали е символ на истинската любов,но няма начи да не ревнуваш,ако не ревнуваш значи човека до теб ти е безразличен,но не трябва да си болно ревнив,защото ще изгубиш човека до теб никои не обича да го ревнуват прекалено мн
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Има толкова такива еднакви теми,че просто можгеш да потърсиш.
1)Първоначално написано от Viktoriq_
защото така искам и така съм решила - нищо не правя на сила
2)няма да прозвучи добре, но никога не съм проявявала чак такова съжаление (или съчувствие), че да върша/не върша нещо само заради другия, защото мога да го нараня (говоря за човек, с който имам връзка, а не за приятели)... ако искам нещо, го правя, ако ли не - не го правя, ръководя се от собствените си желания и преценка
![]()
3)ще се разделя с него, защото който изневери веднъж, винаги има шанс това да се повтори
дори да не обичам този човек, пак ще го оставя заради собственото си достойнство и себеуважение
4)не е признак на любов, а на слабост и отчаяно чувство за притежание
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
С някого съм, защото така съм преценила!Намерила съм онова , което търся!Не бих изневерила , защото нмяа да си го простя !Но и няма да си позволя да го направя-просто не е възможно.Знам как ще се почувства другия човек , защото все пак си имаме доверие.и на мен не би ми харесало , ако ми изневерят.Изневярата е нещо отвратително!
А ревносста-нещо напално нормално.Често срещано чувство , което е резултат на силната привързаност към някого.
1. Vie za6to ste s nqkogo (mom4e ili momi4e) !? - Emi s mom4e.Mi zna4i az sym s nego ako mu imam doverie,ako moga da raz4itam na nego,ako uspqva da me razsmee,da go haresvam i da sym sigyrna i v negovite 4uvstva.
2. Ne mu izneverqvate zaradi samite sebe si ili zaradi nego (da ne go naranite ) !? - Naprotiv izneverqvam mu ,za6toto sym egoist i mislq za sebe si.
3. Ako toi/tq vi izneveri , kakvo 6te napravite !? - Moje bi bi bilo kraqt na na6ata vryzka.Do sega ne mi se e slu4valo nqkoi da mi izneveri i se nadqvam da ne stava.Ako mnogo go obi4am ,moje bi bih mu prostila ,no 6te imam edno na um i 6te sym stra6no tyjna.
4. A kakvo mislite za revnosta ? (simvol li e na istinskata lubov !? ) - Az sym stra6en egoist i sledovatelno sym mnogo revniva ,ne bih spodelila priqtelqt mi s nikogo.Revnuvam ot nai-malkite ne6ta i nqkoi pyt tova drazni ,no kakvo da napravq ne moga da se promenq.
1. Vie za6to ste s nqkogo (mom4e ili momi4e) !? - момчееми защото обичам да знам,че има някой на когото мога да разчитам,да имам доверие,че има някого който мога да гушна и да се чувствам сигурна с него..
2. Ne mu izneverqvate zaradi samite sebe si ili zaradi nego (da ne go naranite ) !? - не му изневерявам,защото смятам че нямам нужда от друг когато съм с него![]()
3. Ako toi/tq vi izneveri , kakvo 6te napravite !? - ми късам го
4. A kakvo mislite za revnosta ? (simvol li e na istinskata lubov !? ) - ревността.. ами нормално е да я има,но в умерени количества..
Защото съм влюбена, илиз ащото го обичам и го искам за мой мъж, или защото е "оборотния" пич на компанията и знам, че е боклук, но страшно искам да го изчукам, а после да забравя, че съм го пипала даже...има много други положения, но сега говорим за тези, които са свързани с любов и секс.
2. Ne mu izneverqvate zaradi samite sebe si ili zaradi nego (da ne go naranite ) !?
Заради самата мен. Мъжът с, който съм не би бил причина да му или да не му изневеря. Бих го направила /или не само според собствените си чувства и съвест.
3. Ako toi/tq vi izneveri , kakvo 6te napravite !? Ще ми е много криво, ще си плача тайно, но никога няма да го изгоня. Ще се боря до последно за мъжа си и ще му покажа, че е сгрешил като е предпочел друга, било то и за веднъж само.
Категорично ревността не е символ на истинска любов. В повечето случаи е белег на чувство за собственост (което няма нищо общо с любовта) или по=лошо, този, който ревнува е психар. А, и това е много сигурен начин да накараш половинката ти ако не е изневерила да го направи, поне да има за какво да ревнуваш. ревността може да бъде причина за разпадането на връзка.
1. Vie za6to ste s nqkogo (mom4e ili momi4e) !? - За да съм с някое момче, значи имам чувства към него!!!А понякога за отмъщение ако ме е наранил с нещо, но това се случва много рядко!
2. Ne mu izneverqvate zaradi samite sebe si ili zaradi nego (da ne go naranite ) !? - Заради него
3. Ako toi/tq vi izneveri , kakvo 6te napravite !? - Ми незнам..Не ми се е случвало...най-вероятно ше го зарежа!
4. A kakvo mislite za revnosta ? (simvol li e na istinskata lubov !? ) - Нещо съвсем нормално.Във всяка връзка го има по малко или по много
![]()
zasHtoto obicHam da Ima nqKoI do MeN,KoIto NaIstIna dA me ObicHa I dA pRavi vsIcHko,Koeto BiH NaPrAvILa aZ zA neGo..
moJe bI I dVeTe,ne sUm sE zAmIsLqLa...iZneVqRaTa nE mI e v PriNciPitE
3. Ako toi/tq vi izneveri , kakvo 6te napravite !?
mNogo zAvisI s KaKvo i KaKva e ObsTaNovkaTa...PoPrinciP deIsTvaM ImpUlsIvnO,kaZvaM,KaKvotO mIsLq..i v KraIna sMeTka Ne sUjaLqVam..
ne e sImvoL nA isTinsKaTa LiuboV...NaProtiV tq e cHuvsTvo zA nesIgurNosT
1. Vie za6to ste s nqkogo (mom4e ili momi4e) !? - Защото го обичам...Ама понякога и за отмъщение, но много малко са такива случай!
2. Ne mu izneverqvate zaradi samite sebe si ili zaradi nego (da ne go naranite ) !? - Заради него
3. Ako toi/tq vi izneveri , kakvo 6te napravite !? - Незнам...Може би ще го оставя
4. A kakvo mislite za revnosta ? (simvol li e na istinskata lubov !? ) - Напълно нормално нещо
1. Vie za6to ste s nqkogo (mom4e ili momi4e) !? Как защо,защото го обичам,защото ми харесва копманията му,защото изпитвам страст,защото съм привързана,защото ако не съм с него не съм цяла!!!!
2. Ne mu izneverqvate zaradi samite sebe si ili zaradi nego (da ne go naranite ) !? Заради себе си-аз ще предам себе си и принципите си,ако го направя.А иначе,защото не искам и нямам нужда!
3. Ako toi/tq vi izneveri , kakvo 6te napravite !? -Ако е нещо инцидентно може и да му простя,но дано не ми се случва да разбера как ще реагирам в действителност.Ако ми изневери,значи и аз имам вина,защото не мога да му дам нещо,от което се нуждае.
4. A kakvo mislite za revnosta ? (simvol li e na istinskata lubov !? ) -Да-показва чувствата.Естествено да е в допустими граници.