- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е
Възможно ли е момче и момиче , който са били приятели преда станат тръгнат заедно , да останат приятели и след като скъсат
Мда Много Много трудно !
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Bqhme priateli 2 godini.. Trygnahme.. i sled tova veche sme nikakvi.. I ne mislq che samo az i moq priatel sme taka.. Prosto sled vryzkata e mnogo trudno da ostanete priateli.. v 2% ot sluchaite se poluchava samo..
от опит знам че може... зависи вече от обстоятелствата, но е възможно.пожелавам ти да стане и при теб...
попринцип е възможно,но много рядко се получава така че да бъдат същите приятели-даже бих казала невъзможно![]()
Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!
napylno nevyzmojno e da si ostanete priqteli...kakto predi..sled kato ste hodili...ot li4en opit go znam..s nai dobriq mi priqtel se imahme ot 6 godini6ni..posle trygnahme v 9-ti klas..i sega dori 4ak sled 2 godini..kogato i dvamata si imame seriozni vryzki..kogato ostanem sami si se otdavame edin na drug..bez dumi bez vyprosi..prosto ei taka..!:]taka 4e NE MOJE!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ni6to ne e nevazmojno!Vsi4ko stava samo da ima jelanie i ot dvete strani!Vsi4ko e vazmoino!Moje da si ostanete priqteli!Vqrno e,4e rqdko se sre6ta takova 4udo,no.....6tom i dvete strani sa saglasni!!
Всичко е възможно....
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
аз мисля че няма как,защото все единия все още ще обича другия
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
И приятелството и любовта им трябва да са били много чисти и искрени, за да може след това отново да станат приятели, без единят от двамата да страда.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
moje razbira se...az sum taka s edin bivsh...bqhme best frs godina i neshto ama ne spirahme da si govorim,za kakvoto i da bilo..posle rugnahme i sa pak sme si best frs...
Няма навъзможни неща, но това е много трудно!Може да си останете приятели , но няма да сте същите приятели , каквито сте били преди да тръгнете!!!!!!! Отношенията ви ще са различни.
дам, така еПървоначално написано от koalka
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Може да трагнат..........но след това ще им е трудно да си запазат приятелството
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Всичко е възможно![]()
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Лично аз никога не съм оставала приятелка с бившите, дори и преди това да сме били приятели. Според мен има нещо, което се губи след като сте били гаджета. Не ми се струва възможно, с много малки изключения.
You got all my love, living in your own hate!
zavisi za kakvo skusat ako prosto vidqt 4e ne im vurvi zaedno za6to da ne si ostanat priqteli.. drug e vuprosa ako se skarat.. a ako e kato 1-voto zna4i priqtelstvoto im ne e bilo istinsko!!!
Да разбисе..... Зависи как преценят те двамата.... На мен лично искреното женско мнение ме е много ценно.....
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
100% да, лично съм го проверил (сега ми е най-добрата приятелка на която мога да кажа всичко, а и тя на мен)
Az puk ot skromniq si opit kazvam 4e ne moje.Moje puk i po-natatuk da se oprovergaqt dumite mi.
Ами по принцип много трудно но не и невъзможно