- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ето малко любов...
http://www.youtube.com/watch?v=Kc11JCub3EM&eurl=
Невероятно е!
Пожелавам на всички, да имат до себе си човек, който да е готов да стори нещо подобно и за който да сте готови да направите нещо подобно! Надявам се, обаче, че на никой няма да му се наложи!
Тук можете да намерите и текста на английски (по-надолу)
невероятна песничка и клипче, но мога никъде на намеря mp3-то й!
klip4eto e mn qko!ako nqkoi nameri pesenta mn mn mu se molq da dade linka !!!!!!!!!!
prekaleno ligavo![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
ааа, такава трагедия![]()
ужасно, не пожелавам на никого да му се случи....иначе песента наистина е мн. яка, ако намерите линк за нея, ще ви бъда благодарна!
"...I've been sleeping a thousand years it seems.
Got to open my eyes to everything,
without a thought, without a voice, without a soul...
don't let me die here -
there must be something more...
Bring me to life!..."
е не тва е супер тъжно,много е гадно,направо ся ми се срина настроението за цяла седмица напред![]()
Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш
mn tajno![]()
![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Песента е много хубава. за клипа няма смисъл да казвам, че е невероятен. Много ми харесва, но е много тъжен.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
Клипа е супер сдухващ и...с яка идея...Песента поддържа настроението![]()
![]()
![]()
Mnogo,mnogo,mnogo tujna pesen,a i klipa sa6to![]()
Много е хубаво![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
http://www.veoh.com/videoDetails.html?v=e122344WpqdpM6G vijte tuk moje i da mojete da si drapnete klip4eto...samo trqq si izteglite parvo ne6to
много е тъжномн малко хора ще направят такова нещо,такава жертва за любимия човек,найстина мн ми стана тъжно
![]()
![]()
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
хубава епесничката и то много ама клипа направо ме росълзи![]()
naistina e mnogo hubavo samo ne razbrah malko ot kraq? Tq proglejda a toi oslepqva ?zashto?
Az se razplakah![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
и аз.. не предполагах, че ще се разплаа, но станаПървоначално написано от TeditoOoo
невероятно е
naistina e mnogo hubavo...az ne se razplakah,no mi stana mnogo tujno...imenno,zashtoto iskam da ima chovek do men,koito da mi dava vsichko,koeto moga da mu dam i az....
egati....pesenta e syper qka....a klipa....toi e ybiec....ehhhhh kak mi se iska i az da sre6tna takava lubov....(btw az ne se razplakah no mi se nas1zliha o4i4kite)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отиваш си....
Дори ръка за сбогом ти не ми подаваш!
Отиваш си....
Макар да знаеш,че мечетите ми така предаваш!
Отиваш си....
Без теб ще страдам в утрешния ден!
.Отивай си!!
Върви спокойно,аз няма вече да те спра...
strahotno e
felacio za si4ki