- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- момчета, какво бихте искали...
Имам следния въпрос: какво бихте искали да ви подарят за рождения ви ден и не само за тогава, а по принцип за подарък, нещо, което да ви хареса и да ви развълнува. Знам, че всеки си има собствен вкус и интереси, но все пак може да добием някаква представа.
Животът е мечта, която ние мечтаем!
Iskam Ak47 10 litra NITROGLICERIN 10 kila DINAMIT Ipod VIDEO i edna KAKA da me ............![]()
![]()
Дъ бест аватар от галерията
Една хубава рокерия ако се намери от някъде.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
az bih iskal ... pf de da znam iskam EDIN QK KUPOOOONNNN MNOO BIRA MNOO PIENE \/ i edno qko gadje mnooo qsno
![]()
![]()
Тъпако, ти някога виждал ли си АК-47 наживо. Излишно е да питам дали си стрелял, защото съм сигурен, че доста ще се измъчиш докато го вдигнеш.Първоначално написано от KoRn
Искам GSM, нещо за компютъра, няква дреха![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Не вярвам да е чак толкова слаботелесен,че да не може да дигне 5 кила.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
ami az bih se zaradvala na edno malko jivotin4e
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Какво по дяволите си ти?Първоначално написано от protoss
Казвал съм, мечтая си за /нека бъда скромен/ едномесечена карта за безплатно гориво в Шел![]()
оф...моля ви се напишете нещо нормално. Не свирки, оръжия и такива глупости. Ние момичета адски много се измъчваме докато намерим някъв хубав подарък за момче. А вие момчетата имате много голям избор за нас, момичетата! Тази тема ми хареса....![]()
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Нещо, направено за мене. Дали ще бъде някаква щуротия от станиол или някакво стихче - няма значение. Самата мисъл, че някоя е проявило творчесто, посвещавайки го на мене, е най-хубавият подарък.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Среща с гаджето задължително, един див секс(бъзикам се) ааа ами може би няква щуротия от родъ на плочките дет пише разни глупости, дреха и мноооооо бира![]()
Момчета, вие само за секс ли мислите?Първоначално написано от Gangsta_zone
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Момичета, вие винаги ли се правите, че не мислите за секс по-често дори и от нас?Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
![]()
Толко ли не можеш да влезеш в хуго и да му земеш един парфюм? А ако наистина го обичашПървоначално написано от crazy_sexy_cool`f
- да влезеш в РАДО и да му земеш часовниченце скомно
![]()
.
И секс после задължително.
2т. системно
AK-47, кубинки, флоберка, ново легло, палатка нова, раница, спелео екипировка...такива неща![]()
Пази Боже, още един...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Е кфо и аз искам калашниче. Позлатен като в цар на войната.Първоначално написано от Psycho Realm
2т. системно
Ти в казармата ходил ли си?Първоначално написано от Amayo
Следвам висше и май ще я изпусна. Що. Тебе като те слушам си ходил в казармата на CSПървоначално написано от Psycho Realm
![]()
2т. системно
... каза човека, който никога не е хващал автомат. Но всички сте дупета : "Дайте ми калашника..."
btw около 300-400 лева струва колекционерското копие на АКМ, който иска, да си взима един и да се кефи.
Аз нямам желание за АКМ (въпреки че това са инициалите ми). Искам най-обикновен. Всеки път като видя и изтръпвам. В казарма...съм ходил, ама не да служа. Нямам години за да го направя. Още от 10-тина годишен мечтая за казармата. единствено "Макаров" не ми харесва, но ще се прежаля някой ден да сложа на кръстаНо с "Калашников" не съм стрелял.
В Африканските страни можеш да си намериш АК-47 за 50 до 100 лв. Даже си мислих да отида точно заради това, но проблема е че няма как да го прекарам зад граница (законно).
Ти да не си хващал? (На баща ти шапкаря не се брои.) И съм републикански шампион по стрелба , попивал съм бая снаряжения да ти кажа честно. А и на лов съм ходил едно време. ...каза човекът където се прави на дупе. Орижията млади момко не са за гъзареене, от мене да го знаеш. Те сеят само сълзи
2т. системно