- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За Момичета ...
Мноого ме дразнят момчета, които парадират с мускули.
Имаш тялото и кфо от това, като си ощетен от към всичко останало? (:
Иначе, предпочитам просто стегнато и хубаво тяло, вместо културист. Просто ми се струва по-привлекателно.
Това не значи без грам мускулче по себе си, напротив, всяко нормално момиче харесва момчета, които имат някаква сила в себе си, а не са скелети на батерии и по-женствени от самата нея.
Плочки, обожавам, но слабо изразени. :Р
Абе, всичко, което не отива в някоя крайност ми харесва. (ок, почти всичко.) Прекаленото не ми харесва, всичко в границите си.
![]()
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
абе...обичам момчета с нормални тела, нито некви вейки, нито некви културисти....![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Mnoy qsno,ama mom4etata ne im haresvat myskolesti momi4eta.
Не обичам момчета с много големи мускули.Може да има,но да не са много големи.
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
гаджето ми е бая пълничко... ама е адски сладък така... бе на всеки му отива дебело или слабо... с мусколи или без... аз лично нямам претенции към тялото...
Обожавам точно такива момчета- с добре оформени тела......но естествено трябва и нещо в главата да иматпопринцип не гледам само тялото, но здравеняците са ми слабост
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Оф, все ми е тая какво ще му е тялото. Стига да може да се движи. Е, да не е 200 кила. Да не е и 40. Аз ако го обичам, няма да ми пука как изглежда. Външният вид има значение само първите 2 месеца някъде от връзката. Оттам нататък вече е важен характерът.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Aз лично си падам по такъв тип мъже :P
Ц!! аз се кефя на разплути, даже ако може да са чичковци, с по-големи цици от моите (нищо чудно...) хихихх
шегувкам се, според мен едно стегнато тяло винаги е по-хубаво от едно напомпано такова.. пък аз в тоя ред на мисли на един 'гост' трябва да кажа 'евала' на девойката с аватар на Агилера, понеже на мен пък ми е почти любима певица, щото може да пее, за разлика от Аврил... уфф.. празни приказки, глупости-глупости...
![]()
![]()
![]()
Идиотите са мъдро творение на природата,
което дава право на глупаците да се мислят за хитри.
ми да харесвам ама не да бъдат някви кой знае кви културисти но телата им да се оформени
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
има 100 такива теми
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
[color=red]Хубаво е едно момче да изглежда добре "Няма нищо по хубаво от подържан мъж"
Цитирам приятелката си
Хубаво е едно момче да изглежда добре "Няма нищо по хубаво от подържан мъж"
Цитирам приятелката си
Ок, ясни сте ми почти всички -- искате да изглежда добре, ОБАЧЕ, вие какво предлагате ?![]()
Готов съм да си заложа топките, че голяма част от вас :
- Са с огромни задници.
- Са с увиснали цици.
- Са кухи `кат лейки.
- Са с криви носове.
- Са с криви зъби.
- ИМАТ ПОВЕЧЕ ОТ 10 ОЧЕВАДНИ КУСУРА.
Има една поговорка -- `Преди да кажеш искам, кажи какво си дал.`
Замислете се.
Spored men nqma momi4e,koeto da ne haresva takiva mom4eta(vse edno mom4etata da ne haresvat momi4eta s dobre oformeni tela!?).Tova e samo v + na mom4eto,no opredeleno ne e ne6toto,koeto e ot parvostepenna vajnost za men.
amiiii i az mai kato pove4eto haresvam mom4eta s hubavo oformeni 4asti no ne obi4am nqkakvo kakto kaza cvetity y"kulturisti" 6toto napravo mi e gnusno![]()
Na koi nqma da mu haresa ;]]] ama vse pak oniq mnogo muskulestitie nestiga che sa mnogo prostichki ami i e gadno samo muskuli,kato nqkoi robot... ;] haresvat mi momcheta s poddyrjano tqlo![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
с добре офоормено тяло - да, но някакви "здрави"...не![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
e hubavo e da ima malko muskul ama 4ak planina da ima na rukata...........![]()
да съгласна съмПървоначално написано от simona.91
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
eee az ne4znam da ima momi4e koeto da ne xaresva muskulesti momcheta-e v ramkite na normalnoto demi po vyzbujdashto e nqkak si - po cool .. xax
![]()
![]()
![]()
eemi nz po-vuzbujda6to dali e ama mislq 4e ne tra qq da se prekalqva sus fitnesa![]()
ne haresvam nqkvi muskulesti jivotni,da ne moje da mu se vidi fizionomiqta ot muskuli,ama dobre oformenite mom4enca sa qkata rabota,trqbva da ima dostatu4no silni race,stegnat korem i sexy malko dupe,ihaa :P
Да, обичам да си плакна очите с такива, но в повечето случаи му се кефя докато не си отвори устата и не заговори като някой селяндур ( пример Панайот от ББ3). Тогава абсолютно забравям за плочките му.