- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- България - Холандия
и Лусио Вагнер...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Топчо е толкова бездарен,че не заслужава коментар...това е същество направено звезда и летящо в облаците без да е кой знае какво.Ако беше толкова добър,колкото го изкарвате защо,когато искаха да го продават никой не го купи?!
Лично мнение...
Вагнер игра добре.И не коментирайте кой от кой отбор е играл,защото и Стилян е играл в ЦСКА,и Марто,и Бербо...в случая обаче не мисля,че това е важно.Това е Националния отбор и там нямат значение личните пристрастия (поне така трябва да е...).И поглеждайки индивидуалната игра,вчера великия Топчо нищо не направи,само запълваше бройката на терена....но вие си гледайте през сините очилца ии се радвайте...![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
abe kvo da vi kaja - Ivankov se predstavi blestq6to, kolkoto polojeniq spasi...no tva s gola moje6e i nego da spasi, no mai podceni situaciqta....izgleda mnogo filosofski topkata vlizaiki vav vratata
Хубавото е че зехме 1-та точка.Топчо игра добре, като се има предвид, че тва беше Холандия.Пелето мн мн не се забелязваше ама пак добре игра.Лусио също!ИлиеФ както можеше да вкара, така можеше и да ни вкара на нас автогол.КСП е бати млумното същество!!!!Извади Марто, место тоя манекен Берби, извади Ицо и пусна Мечо.Тоя незнае ли че Мечо и Ицо заедно правят играта а не толкова поотделно
батиии...
Абе като цяло Левскарите играха доста добре!!!
Чакам задължителна една точка срещу Люксембург
КСП
Боже Боже пак не разбиращи индивиди.Топчо е най-добрия защитник в България.Признавам Марто Петров добре игра ,но да комбинира повече с Вагнер.АКо гледахте световни медии или сайтове след мача щяхте да видите ,че от наще най-добре играха От Ляво тоест Марто и Лусио.А БерБи и стилиян просто нищо не направиха.
Първоначално написано от adi_crazy
pederasche , pak li she mi delish otbora na cherveni i sini be neshtastnik
kogato Ico iovov otide v totnum pri "manekena" i vkara tolkoga golove za nacionalniq togava shte se praish na dupe ..... tova koeto napravi Iovov za nacionalniq otbor e da izpusne sam sreshtu vratata sreshtu Islandiq .. taka che mulchi ?
[quote="OtherDimension"]Ми по-добре да играе и да има и пропуски ,а не да стои на 1 място като Берби и да си пее IM BARBY GIRL IN A BARDY WORLD!Първоначално написано от adi_crazy
АХАХАХАХАХХААХАХАХАХАХАХА ХХАХАХАХАХАХАХАХА ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АХХАХАХААХПървоначално написано от adi_crazy
осъзнаваш ли как се излагаш?![]()
![]()
![]()
![]()
да започнем с това - "Топчо игра добре, като се има предвид, че това беше Холандия"
Абе вие постоянно се оправдавате "това все пак беше Челси, Барса, Холандия.." Какво като са Холандия ? Това ли пречеше на ЛУСИО Бетовен да подаде един точен пас?
Не говори така за Валентин Илиев, защото нито Точпо нито мечо нито клечо са по-добри защитници от него... Ако го нямаше Илиев щяхме да паднеме поне с 2 гола разлика..
Ти случайно да знаеш, че централните нападатели не са плеймейкъри и от тях не зависи голяма част от играта,а? Май не знаеш.. Нали твойте ГЕРОИ топчо мечо и оня циганин вагнер трябва да му дадат ПОНЕ ЕДИН точен пас...
И не ми говори уефскарите ква игра са правели, защото всички добри футболисти в националния и по световните клубни отбори са ЦЕСЕКАРИ ! Вие сте Турчляци ... май само там ви искат...
И тоя Иванков изгледа топката все едно за пръв път вижда такова ЧУДО... Да го махат тоя оръфляк и да вземат Ивайло Петров !
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ТИХО ТУРЦИ ОТ цС*ка.7:2,7:1,5:0 !!!!!!ТОПЧО Е НАЙ-ДОБРИЯТ ЗАЩИТНИК В БЪЛГАРИЯ!!!Ако беше вместо илиеФ Игор щяхме да бием !защото да ти сложат топката на главата и да биеш във вратаря и да оставяш нападател да нахлувам сам с топката срещу вратаряПървоначално написано от skate_warrior
![]()
Турци... ахахахах ми не знам кои са турци ама знам че само говедата ги взимат там в турските отборчета като самсунспор и т.н. Те си знаят, че вие сте си за там и ви взимат един по един![]()
![]()
![]()
Колко неадекватни хора има...Вальо Илиев щял да си вкара автоголРазбирачката,ти погледна ли повторението на ситуацията?!Видя ли,че той въобще не игра с топката?!И забеляза ли как Иванков я отби,защото тя си влизаше във вратата?! И както се спомена ролята на централния нападател е съвсем различна от твоята представа...задачата му е 1 път в мача да пипне топката и да я вкара
Тези играчи имат нюх към гола и знаят как и в какъв ъгъл да я ритнат скапаната топка,на тях не им влиза в задълженията поради факта,че са високи да се връщат в защита,понеже там звездите нещо не се оправят със ситуацията
![]()
bashПървоначално написано от GLeZoRanA
за мача срещу Люксембург трябва да се стягат нашите.задължително трябва да ги бием.![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Ахах смешни.Вие знаете ли кво ще стане ако националния остане без ЛЕВСКАРИ.Едно голямо нищо.Без вратар без ,защитата.И ще играят Янкович и Чавдар заедно и КСП ако иска и Пеев да викне.НЕ спорете че не сте турци ,че на стадиона си го признавате и викате : Турци сме ,идваме!
ТУРЦИЯ Е ВАШАТА РОДИНА
МИЛКО БАЛЕВ Е ВАШИЯ БАЩА
СВИНСКА КОЧИНА ВИ Е СТАДИОНА
ЕНИЧАРИ СА ВАШИТЕ ДЕЦА!
Изказването "Вън говедата от националния" звучи доста смешно.В момента това,което е викнал Стоичков в отбора е оптималното (+ - един,двама играчи,за които говорих и няма да коментирам отново)...Това са уж най-класните български футболисти в момента и ако те не се представят на ниво,значи просто са набедени за звезди,каквито всъщност не са
И пак казвам,че репликите "говедата/чорбарите вън от отбора" са твърде несериозни.
ЧОРБАРИ ЗАМЪЛЧЕТЕ.В МОМЕНТА НЕ СТЕ НА НИВОТО НА ЛЕВСКИ И НЯМАТЕ ПРАВО НА МНЕНИЕ!Или ако имате бъде по-нормални ,ако можете.Първоначално написано от GLeZoRanA
хахаахх то едно ниво...
ДА НИВО,КОЕТО НИ ПОЗВОЛЯВА ДА ИГРАЕМ ПО-ДОБРЕ ОТ ЧЕЛСИ!!!НИВО КОЕТО НИ ВКАРА В ШЛ И НИВО С КОЕТО СТИГНАХМЕ ДО четвър финал в УЕФА!ТАКОВА НИВО!Първоначално написано от skate_warrior
А не едно червено ниво да не влезнеш в групите на УЕФА![]()
Играли сте по-добре от Челси? Хм.. а тогава защо ви смазаха?![]()
Хм.Вие защо гледате както винаги само резултата?!??Първоначално написано от skate_warrior