.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Играли сте по-добре от Челси? Хм.. а тогава защо ви смазаха?
    Хм.Вие защо гледате както винаги само резултата?!??
    Лично аз не гледам само резултата, но в крайна сметка каквото и да гледаме той е най-важен.. той класира или елиминира отбора.. Да ти кажа ли каква е истината? Челси играха на 30-40% от възможностите си, а вие на 100%.. сам си прави изводите...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Guest
    Играли сте по-добре от Челси? Хм.. а тогава защо ви смазаха?
    Хм.Вие защо гледате както винаги само резултата?!??
    Лично аз не гледам само резултата, но в крайна сметка каквото и да гледаме той е най-важен.. той класира или елиминира отбора.. Да ти кажа ли каква е истината? Челси играха на 30-40% от възможностите си, а вие на 100%.. сам си прави изводите...
    Права си изводите.Челси играха колкото могат.ТОва всеки футболист го каза.Знаеш ли на тях колко има е важен всеки гол и всяка точка?!?!?Така че не говори на колко са играли.Вие когато играете по-добре от Челси тогава ще имате правато да съпоставате ЛЕВСКИ и цецка

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    ми не знам.. ние биеме Ливърпул, вие падате от Челси и се имате за велики... шантава история..

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Guest
    ми не знам.. ние биеме Ливърпул, вие падате от Челси и се имате за велики... шантава история..
    Единствения отбор ,който вкарва 5 гола на Барса ...

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Да кажеш на ЦСКА турци е все едно да се самоубиеш....
    5 пъти повече голове за националния имат ЦСКА от Левски?
    И това какво значи?

скейт уориър-Съгласен абсолютно с едно от първите ти мнения в тази тема.Само с едно не съм....Не мисля,че Ивайло Петров трябва да е на врата,не че не е добър ами просто няма добре да се сработи с отбора,защото защитата е горе-долу левскарска без Валентин Илиев.

Да кажеш,че тази грешка на природата Топчо е най-добрия защитник в България трябва или да си кретен или идиот....
    Това шибано копеленце ни проваля почти във всеки мач,но сините фенове се правят,че не го забелязват.....
    Яд ви е просто ви е яд....,защото нашите играчи отиват в Англия,Германия и прочие,а вашите в Турция.....

Отностно шампионската лига-девиза на един левскар
    Не е важно дали ебеш или те ебат,важното е че си в секса.

Айде довиждане!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Амммм.. доколкото си спомням Ливърпул обърнаха Милан от 3:0 , 3:3 и ги отстраниха на финала на Шампионската лига... и това е нищо нали?

Нито Ливърпул, нито Челси са играли на 100% в мачовете си срещу ЦСКА и Левски , затова не прави такива сравнения...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    maldini така е, но мисля, че Ивайло Петров е класи над Иванков... Все ще се сработят защитници и вратар... все пак са професионалисти..

Не казвам, че Иванков е слаб вратар, просто Петров ми прави силно впечатление с добрите си изяви..

Град
    2 метра под земята
    maldini така е, но мисля, че Ивайло Петров е класи над Иванков... Все ще се сработят защитници и вратар... все пак са професионалисти..

Не казвам, че Иванков е слаб вратар, просто Петров ми прави силно впечатление с добрите си изяви..
    Незнам до колко ще се получи,а и няма кога да се експериментира. Поне за вратарския пост нямаме проблеми,все класни вратари имаме.

Guest
    За какво да се самоубия?НАИСТИНА СТЕ ТУРЦИ!

Град
    2 метра под земята
    Защо не каза нещо по въпроса за головете за националния или затова,че ваще футболисти не се развиват в Европа?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от maldini
    Защо не каза нещо по въпроса за головете за националния или затова,че ваще футболисти не се развиват в Европа?
    Зашщото наще футболист не играя само за парите.И остават в отбора които обичат.Като Гунди ,който е бил искан от Ливърпул тогава най-добрия отбор в света ,но той е отказал и е останал в ЛЕВСКИ.

Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от maldini
    Зашщото наще футболист не играя само за парите.И остават в отбора които обичат.Като Гунди ,който е бил искан от Ливърпул тогава най-добрия отбор в света ,но той е отказал и е останал в ЛЕВСКИ.

Ей те тва ме разби

Град
    2 метра под земята
    Гонзо беше звездата на Рен,който търкаше скамейките им и се появи за 2 години в 1 мач в последните 20 минути и отправи един удар,който излезна в тъч.Тоя мач го помна,когато френските репортажи ги правеха по Ринг

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    Ахах смешни.Вие знаете ли кво ще стане ако националния остане без ЛЕВСКАРИ.Едно голямо нищо.Без вратар без ,защитата.
    само да те светна,че вратаря в последните 2 мача НЕ е уефскар,а виж как спасява отбора.за мен Иванков е в супер форма и в момента е класи над Петков.
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Нещо не мога да ви разбера. Темата е за България-Холандия, къде намесихте Левски и ЦСКА.

Топчо ли си къв си не те знам, ама коментарите ти са направо смях. Как ще сме надиграли Челси, това са коментари на тъпите левскари. Добре играхме, но само това. Вземи се стегни.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Guest
    Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    Ахах смешни.Вие знаете ли кво ще стане ако националния остане без ЛЕВСКАРИ.Едно голямо нищо.Без вратар без ,защитата.
    само да те светна,че вратаря в последните 2 мача НЕ е уефскар,а виж как спасява отбора.за мен Иванков е в супер форма и в момента е класи над Петков.
    АХА Марто ,Берби и Стилиян вие ги броите за ваши хора.Ние защо да не броим Иванков.

Guest
    Вижте някъде статистиката от мача да видите кой кого е надиграл.

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    АХА Марто ,Берби и Стилиян вие ги броите за ваши хора.Ние защо да не броим Иванков.
    абе ти чуваш ли се кви ги приказваш?никой не броя за наш,ваш...Иванков,Бербо,Март о,Стилиян НЕ играят нито в Левски,нито в ЦСКА.така че затва ти напрайх забележка за предишния ти коментар.
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Guest
    абе ти чуваш ли се кви ги приказваш?никой не броя за наш,ваш...Иванков,Бербо,Март о,Стилиян НЕ играят нито в Левски,нито в ЦСКА.така че затва ти напрайх забележка за предишния ти коментар.
    Ти може .Извинивай.Но говоря за другите,които писаха.А за Иванков той може да е наш може да подписваме с него :Д

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    [quote="xaxo_xixi"]Нещо не мога да ви разбера. Темата е за България-Холандия, къде намесихте Левски и ЦСКА[quote]м така е , но разгадаваме загатката защо ни вкараха трите гола ние я разгадахме , но някой е сложил сините очила и не иска да си признае , че двама от неговия любим отбор провалиха малко или много играта

Супер фен
    Не се ебавайте в въздесъщия Топчо... Никой не оспорва факта,че Левски разполага с добра селекция,но ще ме извинявате може да замълчите левскарите с тоя Топузаков,защото просто никакъв го няма! А в съвременния футбол няма такова нещо като това,че си обичат отбора и не играят за пари,това си е чист мираж....ще си говорим следващия сезон или още втория дял на този
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Guest
    Цитирай Първоначално написано от strange__
    Не се ебавайте в въздесъщия Топчо... Никой не оспорва факта,че Левски разполага с добра селекция,но ще ме извинявате може да замълчите левскарите с тоя Топузаков,защото просто никакъв го няма! А в съвременния футбол няма такова нещо като това,че си обичат отбора и не играят за пари,това си е чист мираж....ще си говорим следващия сезон или още втория дял на този
    Като във вашия отбор го няма не означава ,че в ЛЕВСКИ го няма.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от strange__
    Като във вашия отбор го няма не означава ,че в ЛЕВСКИ го няма.
    Аха,добре...
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    То само в лефски го има... да знаеш...

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    TAZI TEMA E OTNOSNO MA4A BULGARIA - HOLANDIA!!!!!!, a ne Levski i цС*ка, i za tva svine - spodelqte mneniqta si v svinarnikata i se molete predi Koleda

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си