- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- България - Холандия
Лично аз не гледам само резултата, но в крайна сметка каквото и да гледаме той е най-важен.. той класира или елиминира отбора.. Да ти кажа ли каква е истината? Челси играха на 30-40% от възможностите си, а вие на 100%.. сам си прави изводите...Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Права си изводите.Челси играха колкото могат.ТОва всеки футболист го каза.Знаеш ли на тях колко има е важен всеки гол и всяка точка?!?!?Така че не говори на колко са играли.Вие когато играете по-добре от Челси тогава ще имате правато да съпоставате ЛЕВСКИ и цецкаПървоначално написано от skate_warrior
ми не знам.. ние биеме Ливърпул, вие падате от Челси и се имате за велики... шантава история..
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Единствения отбор ,който вкарва 5 гола на Барса ...Първоначално написано от skate_warrior
Да кажеш на ЦСКА турци е все едно да се самоубиеш....
5 пъти повече голове за националния имат ЦСКА от Левски?
И това какво значи?
скейт уориър-Съгласен абсолютно с едно от първите ти мнения в тази тема.Само с едно не съм....Не мисля,че Ивайло Петров трябва да е на врата,не че не е добър ами просто няма добре да се сработи с отбора,защото защитата е горе-долу левскарска без Валентин Илиев.
Да кажеш,че тази грешка на природата Топчо е най-добрия защитник в България трябва или да си кретен или идиот....
Това шибано копеленце ни проваля почти във всеки мач,но сините фенове се правят,че не го забелязват.....
Яд ви е просто ви е яд....,защото нашите играчи отиват в Англия,Германия и прочие,а вашите в Турция.....
Отностно шампионската лига-девиза на един левскар
Не е важно дали ебеш или те ебат,важното е че си в секса.![]()
Айде довиждане!![]()
Амммм.. доколкото си спомням Ливърпул обърнаха Милан от 3:0 , 3:3 и ги отстраниха на финала на Шампионската лига... и това е нищо нали?![]()
Нито Ливърпул, нито Челси са играли на 100% в мачовете си срещу ЦСКА и Левски , затова не прави такива сравнения...
maldini така е, но мисля, че Ивайло Петров е класи над Иванков... Все ще се сработят защитници и вратар... все пак са професионалисти..
Не казвам, че Иванков е слаб вратар, просто Петров ми прави силно впечатление с добрите си изяви..
Незнам до колко ще се получи,а и няма кога да се експериментира.Първоначално написано от skate_warrior
Поне за вратарския пост нямаме проблеми,все класни вратари имаме.
![]()
За какво да се самоубия?НАИСТИНА СТЕ ТУРЦИ!
Защо не каза нещо по въпроса за головете за националния или затова,че ваще футболисти не се развиват в Европа?Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Зашщото наще футболист не играя само за парите.И остават в отбора които обичат.Като Гунди ,който е бил искан от Ливърпул тогава най-добрия отбор в света ,но той е отказал и е останал в ЛЕВСКИ.Първоначално написано от maldini
Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
![]()
![]()
Ей те тва ме разби![]()
Гонзо беше звездата на Рен,който търкаше скамейките им и се появи за 2 години в 1 мач в последните 20 минути и отправи един удар,който излезна в тъч.Тоя мач го помна,когато френските репортажи ги правеха по Ринг![]()
само да те светна,че вратаря в последните 2 мача НЕ е уефскар,а виж как спасява отбора.за мен Иванков е в супер форма и в момента е класи над Петков.Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Нещо не мога да ви разбера. Темата е за България-Холандия, къде намесихте Левски и ЦСКА.
Топчо ли си къв си не те знам, ама коментарите ти са направо смях. Как ще сме надиграли Челси, това са коментари на тъпите левскари. Добре играхме, но само това. Вземи се стегни.
АХА Марто ,Берби и Стилиян вие ги броите за ваши хора.Ние защо да не броим Иванков.Първоначално написано от rusalkata_
Вижте някъде статистиката от мача да видите кой кого е надиграл.
абе ти чуваш ли се кви ги приказваш?никой не броя за наш,ваш...Иванков,Бербо,Март о,Стилиян НЕ играят нито в Левски,нито в ЦСКА.така че затва ти напрайх забележка за предишния ти коментар.Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Ти може .Извинивай.Но говоря за другите,които писаха.А за Иванков той може да е наш може да подписваме с него :ДПървоначално написано от rusalkata_
[quote="xaxo_xixi"]Нещо не мога да ви разбера. Темата е за България-Холандия, къде намесихте Левски и ЦСКА[quote]м така е , но разгадаваме загатката защо ни вкараха трите голание я разгадахме , но някой е сложил сините очила и не иска да си признае , че двама от неговия любим отбор провалиха малко или много играта
![]()
![]()
Не се ебавайте в въздесъщия Топчо...Никой не оспорва факта,че Левски разполага с добра селекция,но ще ме извинявате може да замълчите левскарите с тоя Топузаков,защото просто никакъв го няма! А в съвременния футбол няма такова нещо като това,че си обичат отбора и не играят за пари,това си е чист мираж....ще си говорим следващия сезон или още втория дял на този
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Като във вашия отбор го няма не означава ,че в ЛЕВСКИ го няма.Първоначално написано от strange__
Аха,добре...Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
То само в лефски го има... да знаеш...![]()
![]()
![]()
TAZI TEMA E OTNOSNO MA4A BULGARIA - HOLANDIA!!!!!!, a ne Levski i цС*ка, i za tva svine - spodelqte mneniqta si v svinarnikata i se molete predi Koleda