- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- имате ли сайт в PICZO.com
Някой има ли си сайт в Piczo.com ???
Аз скоро си направих и искам да видя и на други как са направили свой сайт,
Кви сте вие такива газари , че и сигурно Голф 2 карате за да осерете така тая тема. Прости хора има ама чак пък толкова не съм очаквал. как изобщо си стартират windowsa незнам... а и почнали да се заяждат по форумите.![]()
ROCK will save the world
Бати смешният сайт!
naistina e mn umrel sait mn me drazni
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
абе деба и критиците, ае педераси вие покажете нещо щото ми писна от критици къде разбират от всичко, а една чикия не могат да си направят като хората
Подкрепям госта ! Който има сайт или си е направил труда да създаде нещо хубаво , доколкото има умения и време да покаже да видим.
то най-лесно е да обиждаш ама това е щото завиждаш WILD__BOY
ROCK will save the world
хахаПървоначално написано от ROKER_KRIS
и на кво завиждам? На якия ти сайт или на лудата ти моторетка?
И аз нямам сайт там....
POKER_KRIS
Не ми харесва сайта ти....
Като започнем,че е български и трябва да е на кирилица всичко,но това е най-малкото.Отначало дизайна е много претрупан и излишни картинки,които можеш да ги сложиш в отделен раздел.И като цяло изобщо няма смисъл от самия сайт.
e мерси поне за мненията. Явно трябва промяна и още сега започвам да оправя сайта. найстина беше бая претрупан и бавно зарежда така. ще сменя и на кирилица всичко , дано стане по-добре.
ROCK will save the world
5-tima Piqnici se zabrali zastanali pred nqkfi 50 kubikovi skuteri nalepeni celite v lepenki ot tipa na "remus", "momo" i t.n.. Tuzari ste mani ti ..Първоначално написано от TheNightRider
![]()
![]()
kolko gi nenavijdam teq Terikat4eta s s4upenite motor4eta i Tupite spamiski saitove. Nasi4koto I otgore ste ot Plovdiv i to puk daje Ki4uka
![]()
![]()
![]()
![]()
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Първоначално написано от ROKER_KRIS
Рокери с мотопеди!![]()
*въргаля се по пода* Стига бе, сериозно ли говориш? No offence, ама просто е смехотворно, карайте си за кеф, не се правете на голяма работа
![]()
Яко жалки сте. Някакви пишлемета, на които мама и тате им купили скутерче, вече се мислят за големите дупета в квартала.
А този ROKER_KRIS - той ли е leader-а на тази опасна бригада?![]()
Повярвай ми, това да бръмчиш с някво смешно скутерче е по-жалка картинка дори и от пернишки Golf.Кви сте вие такива газари , че и сигурно Голф 2 карате за да осерете така тая тема.
Ми Windowsa не го стартирам.. щото няма такъв. Йде удряй гъза у таванаПървоначално написано от ROKER_KRIS
Аз имам сайт но ако видите хит кънтъра ще разберете че няма много посетители по точно никаквиwww.zaebavka92.piczo.com
InSoMNiA-LaDy.piczo.com - tva e moq sait v piczo-to, ama sum go napravila na angliiski, za6toto imam pove4e posetiteli, koito govorqt English.. sorrka
Умрела работа![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
насрах сеПървоначално написано от TheNightRider