.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Всичко за сапунките

Знам,че в този форум има много,които да си падат по сапунките така както мен.Затова реших в тази тема да пускаме и обсъждаме всичко свързано със сапунките които се излъчват сега,или са свършили скоро.Казвайте кой ви е любимият сериал и любим актьор,актриса.На мен любими са ми "Los Plateados"-Сребърните ангели, "La mujer en el espejo"-Жената в огледалото иии "Da Cor Do Pecado"-Цветът на греха. Разбира се имам още доста фаворити.Любимите ми актьори и актриси са: Маурисио Ислас,Паола Рей,Хуан А.Баптиста,Наташа Клаус.
    Може да пускате и снимки ако искате.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Аз лятната ваканция гледах "Къде си, татко" и "Жената в огледалото" ама сега нещо не мога да ги следя Нямам си любима сапунка, но обичам да ги гледам

Супер фен
    "Трима братя,три сестри" най-много ми харесваше..кефи ме иначе Паола Рей ..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    PLOVDIV

сериал

на мен ми е клонинг
    IT'S MY DREAM

Супер фен

Re: сериал

Цитирай Първоначално написано от lady di
    на мен ми е клонинг
    дам,сериала не е лош
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    "Трима братя,три сестри" най-много ми харесваше..кефи ме иначе Паола Рей ..
    i na men nai-mng mi haresva6e!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

tova lqto gledah samo jenata v ogledaloto a lubima aktrisa .. moje bi paola rei

Guest
    macki kajete mi otkude moga da vidq kak 6te se razvie po natatuk deistvieto za "jenata v ogledaloto" i za "kude si tatko" za6toto vuv saita na btv ve4e ne e kakto predi da moje6 da vidi6 kakvo 6te stane vuv vseki serial a sa napisali mn kratko opisanie na seriala i razvitieto i ni6to ne se razbira a sega kato sum na daskalo nqmam vuzmojnost da go gledam

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    macki kajete mi otkude moga da vidq kak 6te se razvie po natatuk deistvieto za "jenata v ogledaloto" i za "kude si tatko" za6toto vuv saita na btv ve4e ne e kakto predi da moje6 da vidi6 kakvo 6te stane vuv vseki serial a sa napisali mn kratko opisanie na seriala i razvitieto i ni6to ne se razbira a sega kato sum na daskalo nqmam vuzmojnost da go gledam

Ами има няколко варианта.1вият-купуваш си вестник “Сага” или някой друг “сапунен” и там ги има описани всичките.Има и готин материал за звездите! \/
    2рия-www.telemundo.com ако при теб стане от videos супер.Ако ли не...сликваш на някой сериал(Къде си татко напр.)и там над Литци има videos.Кликваш и от ляво ги има филмите. Само че на испански.
    Успех!
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    след чалгата тфа беше нормално да е следващото...

Голям фен
    Град
    sofia
    na men lubimiq mi be6e Rosalinda posle Priqtelki i superni4ki i oooo6teeeeeeeeee mn mn mn
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

'Ало, ало' 'Женени с деца' 'Малкълм' 'Приятели' 'Тя и той' 'Дарма и Грег' 'Развитие в застой' 'Ясновидката Тру'. Това са ми любимите сериали. А за сапунки може би Жената в огледалото. Веднъж годишно гледам и Дързост и красота и разбирам докъде са я докарали за 3 години напред!
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

марица
    Guest

жво

здр,къде мога да гледам жво всичките епизоди,но не в телемундо,моля пишете ми [-o<

Guest
    moje da mi pi6ete i na vikc_@abv.bg \/

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ае дързост и красота рулз веее
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Не гледам сапунки....
    За маниаците пробвайте с Романтика ТВ

Мега фен Аватара на koalka
    Добре,всички момичета ли гледат сапунки и май аз съм единствената,която не ги гледа?Има ли някое момиче,което да не гледа?

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Добре,всички момичета ли гледат сапунки и май аз съм единствената,която не ги гледа?Има ли някое момиче,което да не гледа?

аз не гледам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си