- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo iska da kaje s tova ne obicham da si razkrivam 4uvstva
Mnogo e kofti da kajesh na edno mom4e 4e go obichash i 4e bez nego jivotat ti nqma smisal,a toi da ti otvarne: ne obi4am da si razkrivam 4uvstvata!
Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!
аз съм момиче но ще кажа че според мен за всеки човек си е строго индивидуално НО много от тях за твърде горди за да си признаят чувствата.абе общо взето 50:50 за двата отговора.може да бъде всеки един отговор ..
Не гласувах за нито едно от двете,защото може причините и да не са тези!Супер гадно е постъпило това момче с теб(ако говорим за теб).Може да е бил нараняван и за това да се страхува да се обвърже.Можеда не иска да има сериозна връзка,защото не те обича,защото сериозната връзка и нежеланието да се обвърже са взаимно изключващи се неща.Просто го попитай,за какво го казва това.
мисля си аз че мн зависи от чо'ека
ама се пак е ясно че имат мн голямо самочувствие
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
Za6toto sa stra6no gordi i ne mogat da preglytnat gordostta si!
Ми едва ли тук нещата опират до гордост... Едно момче или обича или не. Или се срамува да признае или не го чуства просто. Мое мнение.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Strah gi e da ne badat othvarleni...
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Зависи от човека.Може момчето/момичето да е наранявано при предишна връзка и сега да се страхува да разкрие как се чувства.Или пък на някои наистина им е твърде голямо самочувствието![]()
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
abe ima si i drugi pri4ini,edva li 6te sa tezi 2 po-gore.
Не ме е срам и си признавам, че ме е страх да не би да не отвърне на чувствата ми...
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
По принцип е много трудно да се определи дали ги е сртах или са със голямо самочувствие!Всеки е различен.Познавам момчета и от единия и от другия вид!Но това със самочувствието а малко безсмислено-защова да се правят на голямата работа и нищо да не казват!!!!!Гадно е!НО причината може и да е друга!Може да е в следствие на нещо , което му се е случило преди това!!!
а според мене всичко идва от компанията и от това кой оказва влияние над тебе.
Мене специялно не ме е срам да си признавам чувствата...Но тези ,които не си показват чувствата,според мене са ги наранявали в друга връзка!!!
Еми като съдя по себе си... определено страх от отхвърляне и нараняване...
Now is your time to die
We've gathered here to say goodbye
No more you'll cry
No reason left for you to fight
Feel pain no more
Emotions never felt before
Where do we go, we go she'll never know
щот примерно е тъп..