- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Вие сте!
Е какво предпочитате?Кои са лубимите ви певци,групи?Аз лично страшно много харесвам blindside,mudvayne,bullet for my valentine,mmm Evanescence,mmm също така и малко на Funeral For A Friend и Silent Civilian
А и още нещо!На скоро чух ,че едно момиче слуша...забележете-диско,пънк,метал,рок,ааа хип -хоп,а да и от време на време чалгаЕ вие какво мислите за тая комбинация(ако въобще може да се нарече комбинация)
![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
Аз си помислих че в музикалното пространство има повече от 5 стила....
А къде са поп-а и R&B-то? Аз главно такива бози си слушам![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Да бях писала още един възможен отговор (или нещо друго),но не знам защо не излезе.Съжлявам за това!maldini Пуснато на: Съб Окт 07, 2006 7:52 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Аз си помислих че в музикалното пространство има повече от 5 стила....
ще ме светнеш ли по въпроса защо съм зле?TheNightRider Пуснато на: Съб Окт 07, 2006 7:54 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Мисля, че си ужасТно зле.
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
Поради липса на хаус гласувам с две ръце за чалгаресте. \/
2т. системно
Безпорни любимци си остават за мен Евънесънс,колкото и да са комерс според някои.Слушам също Рамщайн от време на време,Мерилин Менсън.
Попринцип слушам всичко, но гласувах за чалгата.
Добре де, ама що няма барокова музика, класическа музика, кънтри, блус, джаз, ню уейв, да речем? Плюс тва нямаше ли такива теми?
Писал съм вече на 5-6 места тука кво слушам, ако някой се интересува да потърси.![]()
![]()
Метъл![]()
Аааааа,ужасена съм!Как може да смесваш ХИМ с Кенибъл да кажем,или Евънесънс с Хелуин???!Първоначално написано от hforce
/rossa./
Hforce, половината от групите, които си изброила мразя, а другите са ми любимци![]()
![]()
^^Н1
Темата е неизчерпателна, плюс това има достатъчно от този род![]()
Приятна вечер ви желая.