- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ще и хареса
какво мислите мисля да направя следното:
докато момичети което харесвам е на училище повреме на часа да влезе човека(кудиера) и да и подари букет с 20-30 рози илки нещо такова
как мислите добра л ие идеята
Мен мн би ме изкефило ... но трябва ли да бъде в даскало ??? Е,то като се замислиш къде другаде де ...Да,мн е романтично.Много ще и хареса според мен![]()
Това е много готино, само дето розите трябва да са нечетен брой! Четен ( 20-30) се слагат на умрял.
Страхоотно!![]()
А аз може ли да ти дам бонус идейка? Има няколко варианта за бройката на розите - числото на датата, на която сте се запознали/тръгнали, броя на дните/месеците, от които сте заедно или нещо такова. Ако е просто някаква бройка, нека е нечетна.
Успех![]()
naistina shte bude mnogo romantichno i mnogo shte i haresa,,ideqta ti e strahotna!
ne e nujno da i podarqva6 golqm broi cvetq,podari i 1,3,5,no ot sarce!
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
spored men e adski romanti4no i mnogo shte i haresa :} davai
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
v petyk momi4e ot moq klas ima6e rojden den i po edno vreme v 4asa vleze nqkva i pita koq e Donka/tq taka se kazva/ i tq kaza az i tq i podari edno cvete v saksiika ,opakovano v podary4na torbi4ka.Be6e stra6no romanti4no ,4estno!
zashto kurier? davai ti!!!
а дали да е цветя или нещо друго,какво
много яко и после да дойде Наталия Симеонова и да каже "Честито вие сте геройня в море от любов"Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
Идеята ти е супер готина!Аз много ще се зарадвам,ако ми се случи.
аз мислех да чакам до рож. и ден но защо да има повод кажете как точн ода го направя незнам какво да направя точно
Страхотна идея, стига това момиче да те харесва или поне да знаеш, че не си и безразличен. :)
Браво пич идеята ти е много добра даже мен ме накара да се замисля за някаква подобна изненадка но при мен ситуацията в момента е много заплетена.В твоя случай бих ти казал,че момичето със сигорност ще хареса жеста ти.Бих те посъветвал да не чакаш повод няма смисъл да чакаш рождения й ден разбира се ако не е скоро в такъв случай може да изчакаш.Но иначе няма нужда от поводи за такива жестове.Да не забравиш да сложиш картичка да знае на кой да благодари после.Успех!
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
Пич , това ако го направиш за мен и аз ще искам да ходя с теб(момче съм :P ) , иначе самата идея е мн хубава и ще я обмисля в по-късен етап от моята "връзка".
CoNcEnTrAtE !!!
aauuu super gotino!!!mnogo 6te i haresa!!!uspeh!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
wow super qko... nqma kvo da 4akash otivai zimai buketa i deistvai =D>
WOW!!!!Много е рамонатично и определено ще баде много изненадващо.Супер якоооооо е.Опредлено , няма начин да не и хареса.Много хора ще поискат да са на нейното място!!!!!!
Отивай , поръчваи цветята и действай.Идеята е жестока!!!!!!!
а имате ли някаква идея откъде да наема куриер за цветята
ne znaeh, che oshte ima romantichni momcheta...super ideikauspeh ti pojelavam naistina
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!