Такаа,стигнаха вече до край.Вече десет месеца съм с момичето на моите мечти,момичето,което обичам и винаги ще обичам.Но...имаме проблем.Голям проблем.
В началото родителите и на двамата се държаха нормално,дори добре.Всъщност през цялото това време отношенията ни с родителите ни вървяха към по-лошо.Поне аз съм се карал милиони пъти с нашите за това че съм закъснял,че не съм изкарвал добри оценки и т.н.Може би са били прави.От един момент нататък обаче започнаха да стават неща,които не би трябвало да стават в едно нормално семейство(каквото се залъгвах,че имам).Ще изредя набързо нещата,които се случиха.
Едно от първите неща,които се случиха беше скандала,който последва след като си загубих чадъра(един шибан чадър за 2 лева).Без да изпадам в подробности ще кажа само,че те ме набедиха,че едва ли не си губя нарочно(!?)нещата и малко след като аз казах,че не съм виновен баща ми ме напсува.На другата сутрин когато не му говорех той ми каза да изведа кучето и след като не му отговорих ми каза "Майната ти".След това съм се карал много пъти за малки или по-големи неща и когато майка ми се върна от една родителска среща пак се скарахме.Тъпото копеленце ми каза,че ще ме изпрати в сиропиталище(!!!).След това направих една глупост(срязах си яко пръстите на едната ръка) и после те вече не смееха да ми натякват колко не ставам за нищо(което до този момент беше любимо занимание на майка ми).Баща ми също така е казвал пред братовчедка ми как моето бебче ме върти на малкия си пръст Подивях,идеше ми да взема някакво желязо и да му размажа черепа.Освен това при положение,че общия доход на нашите е около 1500лв. месечно и трябва да издържат трима човека когато бях болен майка ми ми каза да съм си бил купувал лекарства от джобните пари когато съм болен(при положение,че ми дават по 2лв. на ден)...
Техните също не изостават-майка й й е казвала по повод,че ме е прегърнала че седи като курва.Също така е казвала на висок глас пред други хора че сме искали да се чукаме(точно с тези думи) в тях,два пъти й е казвала да внимава да не НАДУЕ КОРЕМА...Заради баща й пък се налага да седим точно пред вратата им КАТО КУЧЕТА,на студа,защото не позволява да влезем за десет минути в тях...Не стига това ами и след това са й се карали и не знам още какви неща...
Та ВЪПРОСА МИ Е:Дайте идеи за отмъщение на тези тъпи копелета...не питам как да ги засегна...Питам как да им съкратя живота Не ми казвайте колко съм тъп и колко много греша,как са ни родители и т.н.Те се държат с нас като с животни.Може би сме грешни да,особено аз,може би не сме перфектни...Но не сме животни.И със сигурност аз не бих се отнесъл така дори с животно...