.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Убийте ги и се кефете.

Хора, аз първо да ви питам на колко сте години? Чела съм разни
    мнения на коалка, с добро впечатление съм, значи поне не сте малоумни Добре.... моя съвет е да не се озлобявате така жестко, предполагам, че ви е доста, хм, гадно... обаче мислете в преспектива. Не знам, дали изобщо нещо можете да промениет, това не е особено окуражително, знам. Просто се дръжте заедно, това ви прави по- силни и закрепва връзката ви. Не си създавайте излишни проблеми с родителите, и без друго не са ви малко. Така както обясняваш ситуацията...предполагам са способни и да ви изгонят...и изобщо луди да ви направят, и тогава мноол ше я закъсате...май нищо друго не ви остава, освен да търпите

Give me your best shot motherfucker!

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Убийте ги и се кефете.

Хора, аз първо да ви питам на колко сте години? Чела съм разни
    мнения на коалка, с добро впечатление съм, значи поне не сте малоумни Добре.... моя съвет е да не се озлобявате така жестко, предполагам, че ви е доста, хм, гадно... обаче мислете в преспектива. Не знам, дали изобщо нещо можете да промениет, това не е особено окуражително, знам. Просто се дръжте заедно, това ви прави по- силни и закрепва връзката ви. Не си създавайте излишни проблеми с родителите, и без друго не са ви малко. Така както обясняваш ситуацията...предполагам са способни и да ви изгонят...и изобщо луди да ви направят, и тогава мноол ше я закъсате...май нищо друго не ви остава, освен да търпите
    Ами какво да ти кажа...имам претенциите,че съм нормална. Ами виж,ние не се озлобяваме.Въпроса е че те правят тези неща и на нас ни дойде до гуша.В преспектива го обмиясляме и за в бъдеще.Ами за сега нищо не можем...права си,просто защото не можем да се изнеса от нас,нито той,все пак сме на по 16.Права си,че ни прави по-силни и без това много си го обичам. Да,няма да си създаваме,сега си мълчим,но ще дойде и нашето време,не знам после кой ще е губещият.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ne e nujno da si otmushtavate...te sa vi roditeli,no tova ne im dava pravoto da se durjat s vas po tozi nachin...prosto opitaite da pogovorite normalko s tqh...sled kato koalka kaza che maika i nqma nishto protiv zoben_pitbul...

Цитирай Първоначално написано от koalka
    А и искам да уточня какво ми каза баща ми и майка ми.Значи навън(вчера) беше студено и валеше.И понеже бяхме в моя квартал,а и беще още рано да си тръгваме отидохме до нас и питах наще дали можем давлезем вътре,като с нищо нямаше да пречим на никой.Просто да поостанем малко.Но едва ли не баща ми ми се развика как мога да правя такива изпълнения(??!!),които се описват в това само да поседим малко в нас и ще имало наказания и трябвало да се взема в ръце.Майка ми се съгласи да влезем в нас,но бебчето ми просто не искаше,защото му стана супер неприятно.Тоест,ако аз не исках дасе прибера сама нали нямаше да ме пуснат в нас.Кажете ми това родители ли са?А и да разкажа малко по-подробно как майка ми ме обиди с най-обидната дума,с която може да се нарече едно момиче:к***а!Седяхме на една пейка пред моя блок и аз реших понеже ми беше много приятно да легна в скута на приятеля ми.И понеже майка ми ни е видяла,а ние просто си говорехме и се е вбесила от това как съседите щели да видят,а майка ми упорито твърди,че не и пука за хорстото мнение,но дали...и ми се обажда и почва да ми вика как съм могла да седя така по този начин.И се прибирам и ми вика как съм седяла като последната к***а!Просто нямам думи,а аз мога да кажа,че не съм такава.Има момичета,които наистина са такива,но дори и тогава майките не им го казват.Понеже през всяко свободно време съм с приятеля ми,защото като не го видя и ми става зле и искам да го видя тя ми казва да не правя това,което той само ми каже,а да си имам достойнството.Което е супер тъпо,защото той нито ми казва какво да правя,нито нищо!!!Аз сама решавам дали да излизам с него!Иначе майка ми много мило говори за него,но не мога да си обясня поведението и,а и надали някой може да го обясни.Имайте в предвид,че тя го познава и ходим заедно вече 10 месеца.

Na vyprosa ti dali sa roditeli 6e kaja samo ,4e ne se dyrjat kato takiva!Kak moje da ti vika k****?4e,ne si ne si,no i da be6e pak ne trqbva da ti go kazva!Aide nie tiinovete si govorim malko ili mnogo gluposti ,no pyk roditel!Ne vidqh da pi6e ta te pitam kak reagira kogato maika ti te nare4e znae6 kak?
    "Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"

Какво да ти кажа...явно може.Никой родител не трябва да нарича така детето си.Тогава когато ми го каза не реагирах много правилно,не трябваше така-като ми го каза си излезнах и после нищо не и казах!Знаеш ли как ме е яд сега.

Повече от фен
    Абе имам резервен план ако ни изгонят...ще се справя някак,освен това все пак има при кой да отидем-при едни роднини,(при това те не биха се подлъгали по глупостите на нашите),а и можем да останем при тях общо взето неопределено време(много сме близки и няма проблем да бъдем там).Тъй че...наще веднъж изгонят ли ме аз ще се справя,но те повече няма да имат възможност да говорят с мен и ще се постарая да не ги виждам повече.И не ми пука че са ми родители,копелета тъпи

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Епа вие сте като Ромео и Жулиета ве...

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

АТАКАБГ
    Guest
    Родителите съкс!
    Аз лично също не съм в добри отношения с мойте. Дори от 2 години живея сам и ми е по-гот така. Но пак се разправяме за пари и за други неща. А с майка ми в момента дори не говоря и не смятам скоро да го правя,освен ако не ми се извини за някои неща,които ми наговори.
    Смея да кажа,че съм свестен човек,разбира се и аз си имам кусурите,правил съм и глупости,но все пак нито съм наркоман,нито съм престъпник,нито съм ги лъгал наште за кой знае кво,нито съм изкарвал лоши оценки,а отношението им към мен и на моменти безразличието им е все едно съм такъв... Навсичкото отгоре в техните очи аз съм винаги виновния,едва ли не за всяка караница аз съм единствения виновник и от мен тръгват всички проблеми... Като им поискам пари за нещо дори да е важно (аз рядко си купувам некви глезотии) се пазаря с тях по половин-един час преди да ми дадат пари. А в момента даже ми дължат пари и то около 200 лева.
    Едва ли не гладувам и пестя от кво ли не,заради тях. Постоянно ми опяват,че нямали пари,а постоянно пръскат пари по заведения и екскурзии...
    Единственото,за което евала им правя е,че почти никога не са ми правили проблем като искам да ходя някъде,пускали са ме навсякъде и рядко са ме наказвали за нещо. Но докато живеехме заедно много се карахме. Най-вече заради майка ми,която изпада в някви нервни кризи и едва ли не аз трябва да я търпя. Сестра ми е една малка мазна гад,която пред тях се прави на невинното дете,а иначе е няма такъв боклук просто... На нея и угаждат 100 пъти повече от мен,защото тя им се мазни и ги лъже...
    Уважавам ги наште,че са ме създали и отгледали,но дотам!
    Живот и здраве,някой ден съм решил като ме потърсят за пари или някаква услуга да им откажа по-доста груб и унизителен за тях начин. Мисля,че го заслужават.

Цитирай Първоначално написано от RedChil
    Епа вие сте като Ромео и Жулиета ве...
    Нещо подобно! Ама на мене по принцип хич не ми е смешно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си