Otmy6tenie?Ne e li nai-sladkoto otmy6tenie roditelite ti da razberat,4e ne gi obi4a6,4e gi mrazi6?spored men da.Taka 4e,otidete pri roditelite si i v liceto im isipete kolko gi nenavijdate,mrazite.Kajete im,4e 6te gi izostavite i nqma da gi poglednete,4e ne vi puka za tqh.4e edin den 6te syjalqvat za tova,4e sa vi govorili taka,4e kogato imat nujda ot vas vie nqma da ste tam nasre6ta im,4e ako trqa i na ulicata 6te gi zarejete,no 6te im go vyrnete typkano.kajete im naprimertaka "Znete li syjalqvam vi i dvamata,edin den 6te stradate mnogo za tova,koeto mi pri4inqvate,edin den 6te e moqt red,no vas togava nqma da vi ima v jivota mi.6te vi otmystq,6te mi se molite,no az nqma da vi 4uq,kakto ne me 4uvate sega vie."I nakraq im isipete-ZAVIJDAM NA PRIQTELITE SI,ZA6TOTO IMAT PERFEKTNITE RODITELI,NO VIE NIKOGA AMA NIKOGA NQMA DA STE TAKIVA.VIE STE SAMI,NQMATE NI6TO,ZA6TOTO STE BEZ4UVSTVENI KOPELETA.SAMO POMNETE EDNO,6TE VI GO VYRNA TYPKANO I KOGATO UMRETE AZ NA GROBA NQMA DA VI DOIDA."moje sq da vi se stori prekaleno dramati4no,oba4e vi garantiram,4e deistva.ako smqta6 da me poslu6a6 govori s visokomeren ton,govori s omraza,dokaji im 4e ne ti puka.kogato zapo4nat da vikat im kaji-jivota si e moi i vie ne ste mi roditeli zada mi kazvate.i te togava 6ti kajat 4e sa ti roditeli,no ti 6te im kaje6 taka - XAXAXAXA roditeli?naistina li smqtate 4e vi imam za takiva.kakva ironiq na sydbata."i dvamata vi uvajavam mnogo,4ela sym vi mnogo mnenie,mydri.kefite me.opitaite da go napravite tova.uspeh.6te stiskam palci