- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Malki problemi s prezervativite!
Amiii na4iiii... Glavi4kata na kura mi e prekaleno golqma i vsi4ki kaputi, koito dosega sym probvcal da si slagam ne mi stavat. Prepory4aite mi nqkoi po-6iroki marki plsss [-o<
Znachi otivash v aptekata i kazvash na dobriq chichko aptekar ili lelq aptekarka che iskahs kaputi xxl ili tam kakto se vodqt i si gotof
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ползвай терлика на баба си. Действа обаче намен ми е много къс(терлика)
Е добре а няква конкретна марка можеш ли да ми кажеш?Първоначално написано от NaDuFcHe
"Шкурка №5"
Mi neznam da ti kaja kaputi ne si kupuvam az ama sum siurna che na benetton ima takiva za po golemi..
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Май малко послъга а? Хем не си купуваш хем знаешПървоначално написано от NaDuFcHe
![]()
![]()
Ей дебеланко!!!
Че да не е казано че ако не си купуваш ти, не може да ги знаеш бе,уф боже!!!Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Приятеля или приятелката ти като носи той/тя не можеш ли пак да ги видиш и да знаеш за кво става въпрос,а? Друг път помисли малко преди да пишеш подобни неща! [-o<
А относно темата и аз смятам че някой размер ххl би трябвало да свърши работа! Защото вместо да ти е дълъг("капута"), по-голяма част ще отиде за главичката и така смятам че всичко ще е наред...не знам все пак опитай.
"Колко си тъпааа , и начина по който нежно се опипваш , колко си тъпа сега"Първоначално написано от MauMyHkaTa
![]()
Чети между редовете
Без коментар...Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
![]()
![]()
![]()
Благодаря... Тря ме включат по СНН там има част която се казва Но комент
ауе брат слага се на долната глевичка![]()
да бе виш я ква е тлъста свиняяяяяяяяяяПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
die..