.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: ne moga...

Guest

ne moga...

iskam da vi spodelq ne6to.na4i ot tazi godina sme samo 3 momi4eta v klas i vsi4ki ama absoliutno vsi4ki me otbqgvat nz za kvo.U4a da i sam na dosta po dobro nivo ot tqh.Vikat mi zubar i kakvo li ne no az ako bqh zubar nqma6e sega da sam pred kompiutara a 6tqh da u4a.Kogato imame fiuzi4esko nikoi ne me izbira ot negoviq otbor a az sam trenirala 4 godini basketbol.Izbirat po slabite ot men dori.Ne izdarjam mom4etata samo mi se podigravat ama kogato se zadade klasno vednata sqdat okolo men da im podskazvam .Ako im kaja ne6to u4itelqt mi se kara.ako ni6to ne im kaja svikvat si drujinka i sled u4ili6te buikvalno me prebivat ot boi ako kaja na nqkoi u4itel te vikat roditelite si i te de karat na u4itlite,izliza 4e az sam nai bezza6titna i otbqgvana.Ne moga poveche taka.

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    взимай родителите си и поискай съдействие от директора, ако не стане, сменяй училището. знам че е неприятно, но няма друг начин; твоите съученици са животни. щом се стига и до бой, трябва да напуснеш.

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

не е добра идея да прибягва до насилие, защото ония пак ще циврят на родителите си и може да изкарат нея виновна и да си изпати. не бива да им дава подобен коз.

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

има разлика между мамино детенце и човек който мисли преди да действа.

Guest
    опитвах се и това да направя.Но те се правят на невинни момченца.Когато ги извикат при директорката аз лично това сум забелязала те стават един зад друг и се щепят по краката за да заплачат и да ме изкарат виновна

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

Супер фен
    Ебати уважението ти имат и на тебе....няма значение,не мисля да обяснявам като гледам няма да ме разбереш
    Иначе за момичето пуснало темата-смени училището както те посъветваха,това ще е най-добре
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    взимай родителите си и поискай съдействие от директора, ако не стане, сменяй училището. знам че е неприятно, но няма друг начин; твоите съученици са животни. щом се стига и до бой, трябва да напуснеш.
    Напълно съм съгласна.Кажи на родителите си.Как могат да бият момиче?

Фен
    Град
    Варна
    Откъде си ?И колко си голяма?
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Guest
    ne sum ot varna

Фен
    Град
    Варна
    Лошо, ако беше щяхме да ги опрайм тея олигофренчета.. Как ще бият момиче ? Тея не са нормални!
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Guest
    ot koi grad si???ima6 li priqteli izvyn daskalo

no`matter
    Guest
    Ако си от София в кое училище си и кой клас ?
    мое да уредиме ударна група

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    явно не си за там ти не ги заслужаваш

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Напълно съм съгласна.Кажи на родителите си.Как могат да бият момиче?

Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Excellence Girl
    Guest
    Мила,искрено ти съчувствам,защото знам какво е...Това,което ме накара да ти пиша е едно странно съвпадение-и аз съм тренирала 4 години баскетбол,и мен не ме викат да играя с тях-стрелям си заедно с още няколко приятелчета...
    Сигурно си от някое професионално училище-електро,механо и прочие...Там има повече момчета...Е,това училище не е за теб...Аз извадих голям късмет...благодарна съм за това всеки ден...класът ми е страхотен,много си ги харесвам...да не кажа обичам...!Пак си има леко "дръпнато" отношение,обаче си намерих приятели,няма подигравки,за бой-абсурд,даже ,когато изкарам някоя блестяща оценка,или имам успех в някоя олимпиада ми ръкопляскат,радват се с мен...
    Извинявай за отплесването...мисълта ми е,че трябва да си намериш своя клас-мечта,премести се...в това училище положението няма да се оправи.Знам,че ще е трудно,но не виждам друг начин...Ако намериш някой да ги сплаши,само още повече ще те намразят...
    Горе главата,зарежи ги тия ...тия...даже не мога да намеря точната дума за тях,толкова са жалки...
    От цялото си сърце и душа желая да избягаш(да,БЯГАЙ!!!) и да намериш спокойствие!!!
    Пиши във форума,в тази същата тема,когато се преместиш(аз вярвам,че ще го направиш!!!)Сега ти "бера кахъра",давай,не чакай...!!! С теб съм!

НН
    Guest
    АКО НЕЩАТА СТОЯТ НАИСТИНА ТАКА, КАКТО ГИ ОПИСВАШ- ПРОСТО НЕ СИ ЗАСЛУЖАНА ДА СИ ХАБИШ НЕРВИТЕ ГОДИНИ НАРЕД, ЗАЩОТО ЕДВА ЛИ НЕЩА ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ СЪЩЕСТВЕНО.
    ПРЕМЕСТИ СЕ ОТ ТОВА У-ЩЕ
    УСПЕХ!

Голям фен
    Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от Excellence Girl
    Мила,искрено ти съчувствам,защото знам какво е...Това,което ме накара да ти пиша е едно странно съвпадение-и аз съм тренирала 4 години баскетбол,и мен не ме викат да играя с тях-стрелям си заедно с още няколко приятелчета...
    Сигурно си от някое професионално училище-електро,механо и прочие...Там има повече момчета...Е,това училище не е за теб...Аз извадих голям късмет...благодарна съм за това всеки ден...класът ми е страхотен,много си ги харесвам...да не кажа обичам...!Пак си има леко "дръпнато" отношение,обаче си намерих приятели,няма подигравки,за бой-абсурд,даже ,когато изкарам някоя блестяща оценка,или имам успех в някоя олимпиада ми ръкопляскат,радват се с мен...
    Извинявай за отплесването...мисълта ми е,че трябва да си намериш своя клас-мечта,премести се...в това училище положението няма да се оправи.Знам,че ще е трудно,но не виждам друг начин...Ако намериш някой да ги сплаши,само още повече ще те намразят...
    Горе главата,зарежи ги тия ...тия...даже не мога да намеря точната дума за тях,толкова са жалки...
    От цялото си сърце и душа желая да избягаш(да,БЯГАЙ!!!) и да намериш спокойствие!!!
    Пиши във форума,в тази същата тема,когато се преместиш(аз вярвам,че ще го направиш!!!)Сега ти "бера кахъра",давай,не чакай...!!! С теб съм!
    =D> =D> =D> mnogo tochno kazano!
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си