.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    defeat
    Guest

какво по дяволите става...

значи скъсах с приятелката ми... ходихме почти година... мина месец... спах с нея пак... адски много я обичам... ама тя разправя никога няма да се съберем повече спрях да те обичам нашата връзка никога не е била нормална... мисля че се прави на интересна... а и не може да повярва че нещата няма да са както преди ако се съберем... в смисъл такъв че малко гадно се държа от време на време... контролирам си нервите но до един момент... мисля че пак иска да е с мен но си е наумила че не трябва... неска пак тръгнахме натам... бъркам и под блузата тя вика стига ама не се дърпа много-много... в смисъл че ако и беше неприятно нямаше да седи... като не и звъня извесно време и ми звъни тя да ме пита нещо супертъпо... само повод си търси... мисля че в момента пробва дали съм се променил наистина... не знам... help me

Guest
    а и каквото и да говори не е от тия дето спят просто така с разни хора

Ако сте скъсали, защото ти си го искал, може да държи на себе си, да смята, че отново ще постъпиш така с нея. Щом е спала с тебе чувства явно има, но едва ли са същите както преди. Може да се двоуми дали да се върне при тебе или да остави нещата така...

Мега фен Аватара на koalka
    Ако е така,както го описваш определено тя има чувства към теб.Поговори с нея открито и и кажи,че няма смисъл от тези криеници на чувствата и я целуни.Не вярвам да се дръпне.Ако иска да е с теб трябва да приеме характера ти или поне да се опиташ да се промениш и да се контролираш.Но все пак япопитай за чувствата и честно.

defeat
    Guest
    честно казано тя скъса с мен... аз си го изпросих де... там се скарахме и аз и разправям кво искаш да скъсаме сега ли? и тя вика да...
    няма да се дръпне ама ще каже `недей`, `стига` и некви такива
    това което е доста основен проблем е че е суперголям инат

defeat
    Guest
    сори за двоините постове ама съм свикнал да пиша пиша и едитвам за да добавя нещо...

бтв вече бая се научих да си сдържам нервите вчера на 2-3 пъти ми идеше да я убия ама дори не повдигнах тон... ебати тренировката за нерви... вече 1 месец се побърквам бе хора...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си