- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- прякори в даскало
Ами аз нямам такъв,но не знам как бих могла да се справя.И защо трябва да се справяш с него,ако прякора не енякой гаден и ти харесва?
на мене пък ми викат ренди![]()
. ... санде... сашо...сашко...едно време и саката май ми викаха ма май общо зето Санде ... а ве лудница
(пс: иначе се казвам Сашо
![]()
)
общо взето важното е прякора да е някв веселако па някой се заяжда и се праи на интересен и се мъчи ти измисли някв тъп прякор събирате се и го биете и тъй..
![]()
... \
/
никога не съм имал прякор..
Никога не са ми давали прякор.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Пропуснали сте "бойното кръщение"...![]()
Abe da imam i da nqma prqkor se taq ako ne ti xaresva ne obra6ta6 vnimanie i tva eAz li4no nqmam prqkor v novoto daskalo i ne mi puka
![]()
Ако прякорът ме кефи нямам нищо против. Ако е някакъв гаден просто не им обръщам внимание.Ако прекалят,вбесявам се и им се развиквам,но...това рядко се случва.
Та тва бях аз деПървоначално написано от Анонимко
А моите прякори не си ги казвам
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
на мен прякора ми е CS-er - Цеесър-на Български.щото от даскалото ги късам на ЦС
lonely walker... Лицааааааа..
На мен най-често ми казват "Дълга" или "жирафче" кефят се ме , а и да не ме кефеха по-ниска едва ли ще стана така че......![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
nqmam prqkor![]()
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
никога не са били кой знае колко гадни прякорите, че да трябва да се справям по някакъв начин
всичко си беше на шега![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Казват ми " Коте " , мой съученик вместо да каже Кате, каза Коте и така тръгна " Ооооо Котееее " , но не ми е проблем, казват ми и Катри-от името ми еКАТеРИна, или Меи- мое второ АЗ...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
v staroto daskalo na vsi4ki danielovci ( az se kazvam Daniel .. pr mi e all :> ) im vikaha dundi i taka i na mene ma sq v novoto mi vikat tuninga nz 6to familiqta mi e tunev i si digam kosata kato "spoiler " nai veroqtno![]()
![]()
преди ми викаха dudeto заради скайпа, не ме дразнеше ама те тъй или иначе спряха.А иначе на всеки николай му викаме калай ама тфа е дълга история...
вече ми е тревоманче или нарко или трева.![]()
lonely walker... Лицааааааа..
Първоначално написано от xaxo_xixi
и на мен така са ми викали
![]()
аз принцпино мога да нося на ебавки...тъй че не ми пука
в училище хм...
в училище тия дет го познавам ми викат дебелшък![]()
с тия дет карам - порки![]()
се некви работи дет са свързани с тва че съм по-дебел![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Ми и на мен са ми измисляли прякори- първо праскова, след това коши заради косата ми. Просто не им обръщам внимание!
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
По много начини са ме наричали(дългия,шапката,шв рца,финта и т.н.) ,но и аз съм измислил много прякори.Все пак това е форма на забавление.А ако не ти харесва измисления за тебе прякор,измисли и ти за тях
![]()
![]()
При мене винаги действа.![]()
Ами май не са ми казвали с някакъв гаден прякор, поне не се сещам...А иначе като по-малка сигурно съм се впрягала дори от някое подмятане, но вече съм над тези неща, защото има една мисъл или нещо такова.."Щом говорят зад гърба ти, значи завиждат. А щом завиждат, значи има за какво..."
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ми на мен ми викат Ви-Ви,Ин дъ хууд,Амфет и някакви такива. Баси,отде ги мислят тия...Мн ме твари като ми кажат,че съм сладурана...![]()
Сега се сетих,че едно момче ми казва "сестра ми" или "малката ми". Ужас...Първоначално написано от shmurkam
Ем, не е имало някакви супер сериозни, такива, моментни, защото примерно е станала някаква простотия или нещо такова.Като се замисля, тази година си получих първите прякори.
Значи, наричаха ме Жената на М*.Хъхъ.Това, защото някакво момче ме харесваше, постоянно тичаше след мен, а аз все го гонех, ама той не си замиваше.В началото си беше ебати смехът, ама после стана гадно.Наложи се да прибегна до шутове в ташаците, па започнаха да ми викат Побойничката.Ужас, брааат!
От базик, стана маааалко по-сериозно.
![]()
Преди две седмица ми излезе друг - Загорката.Това, защото имахме физика, гледахме филм, а аз и една пичка се бяхме навряли под столовете и пиехме бира(Загорка).
Ей такива, някакви незначителни, нямало е някакви, които да ме дразнят.![]()