- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- прякори в даскало
Мене ми викат Гина, щото името ми е Джина, а Гина е побългарен вариант. Има едни от горните класове, където се бъзикат с Гошко, Гуна, Гичка..все някакви тъпотии.Госпожата един път ме нарече Джанина..абе всякакви ги има, но най-любимо ми е да ме наричат Адидаската, щото ходя общо взето само с обувки и дрехи на Адидас![]()
ем имам мн. прякори Пример: Чики, Джингиби, Румзи, Румбалдинио
------SiNO-------SLM--------
На мен пък ми викаха "Б" понеже бяхме доста момчета с едни и същи имена в класа, и на мен ми го измислиха от фамилията ми, която започва с буквата "Б" и така. Сега в новия клас предполагам, че ще ми измислят нов, абе важното е да става майтапа![]()
![]()
тони, тонита, тонка![]()
![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
И да не ви се вярва на мен ми викат шефчетоли шефчето ;] А толко прякори сам измислил тая година на тея от моя клас (обидни) ... Тва шефче аз си го вкарах в употреба даже шот не смеят да ми измислят явно
![]()
pich osuznai se
Vikat mi i OLI s1krateno ot OLIGOFRENna ednai vikat rosi s kraka bosi ili ne6to ot sorta
ili p1k na edna - gorskata feq
![]()
Приятел е този, за когото бих умрял. Любим е този, за когото живея.
Казвам се Ваня ..
Танцувах джаз балет много време, лятото бяхме на концерти по морето и при записването на имената - една рускиня ми записа името - ВИЯ ..
Оттогава всички ама всички ми викат така, дори в училище някой госпожи. :P
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Ся нямам и не ми требва.Името си ми е хубаво
А в предишното даскало фъстъка,пъдпъдъка(щото бях дребен)
Цайсмен(защото носех големи очила и сега нося,но от време на време и са модни),курни(от курнишон,пак щото бях дребен),кайсиев,саксиев(тез и двете от децката градина още от фамилията ми идват,вапреки,че само по звучене я оцелват)
Прякорите по принцип са тъпи нещо,рядко се измислят за нещо по-различно от обида
А да и ся само един от "новия" клас ми вика Карамански,като Иво Карамански
Аз ко да кажа Мене от 7 клас началото ми викат Кръсник (от Кръзника) Нз как започна ама маи беше защото съм кръстник на един приятел от класа дето цял М.Рудник (от Бургас сум ) го знаят като Зверчето и от там Кръсникът и Зверчето xD ся ще ставам 9 клас още ме знаят така .
Нямам си прякор - обръщат се към мен по име.![]()
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
имам около 1000 прякорапоследно миказваха гангста заради едно шалче
иначе Муч, Лапи... и за др не се сещам
![]()
Повечето ми приятели се обръщат към мен с Хросо, а някой ми викат и Сиси / няма нищо общо с името ми
/
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
мишле( или по име )
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
ми на мен от три години ми викат блонди и така си ми остана. пък и повече ми харесва от името ми.![]()
Ми, на мен ми казваха (и все още) зубърката или очилатката
![]()
Не смятам, че съм зубър, защото имам високи оценки.. Че аз дори не зубря![]()
Дуци, дунди, део?
I used to be an atheist but now, I believe in Sebastian Ingrosso.
В нашия град ако не можеш да се сетиш за кой човек ти говорят,директно ти казват името на Албума му и се сещаш.Та за доста хора аз бях Дулсе Амарго![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
виакт ми ' дребен ' или 'мъник' (щото съм ниска)
'Бисквитка' (щото съм Поли )
Един дядо от блока ми вика ' Раче '
и 'Джи' от 'G' Щото слушам рап![]()
тея най често
...и някви други прякори дет са само за по 1 път
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
![]()
![]()
банан![]()
не ми пре4и
Напоследък почнаха да ми вика Ъуейриъл или Ъуерълзаради ника в скайп
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
JAY мене си ме кефи![]()